ĐORĐE GAGIĆ PREDVODI LISTU SNS-A ZA IZBORE: Košarkaš objasnio zašto se politički angažovao!
Đorđe Gagić je prvi na listi SNS-a za Zvezdaru, Foto: Vladimir Sporčić

Mnoge je iznenadio

ĐORĐE GAGIĆ PREDVODI LISTU SNS-A ZA IZBORE: Košarkaš objasnio zašto se politički angažovao!

On predvodi listu za lokalne izbore na Zvezdari

Objavljeno:

Srpska napredna stranka je predala svoje izborne liste za parlamentarne i lokalne izbore sa mnogim poznatom i "jakim" imenima koja se nalaze na njima.

Među onima koji su se našli na listi SNS-a jeste i košarkaš Đorđe Gagić, koji predvodi listu za Zvezdaru.

- Odluka da budem deo liste "Aleksandar Vučić – Za našu decu" bila je jednostavna i doneta srcem, kako mi sportisti i donosimo odluke. Podržavam politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke zbog budućnosti naše dece, zbog šanse koju dobijaju mladi u svojoj zemlji, zbog svega što je za našu zemlju urađeno u prethodnom periodu, zbog napretka Srbije na svim poljima. Taj prosperitet oseća se i na Zvezdari gde je u protekle 4 godine urađeno mnogo, mnogi krajevi Zvezdare su po prvi put dobili parkić, igralište, pa čak i kanalizaciju i asfaltiran put. To je rezultat odgovorne politike koju je sprovodila vlast na Zvezdari predvođena Srpskom naprednom strankom u prethodne 4 godine. Bila bi mi čast da budem deo tima koji će nastaviti sa razvijanjem svih krajeva Zvezdare u narednom periodu i da svojim idejama i energijom doprinesem stvaranju još bolje Zvezdare za našu decu - izjavio je Gagić ovim povodom.

Osim njega na izbornoj listi za Zvezdaru se nalaze još pevačica Neda Ukraden, kreatorka Suzana Perić i još neke poznate ličnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.