PSG BOJKOTUJE IZBORE: Naši kriterijumi za izlazak nisu ispunjeni!
Sergej Trifunović, lider PSG, Foto: Filip Plavčić

Najnovija odluka

PSG BOJKOTUJE IZBORE: Naši kriterijumi za izlazak nisu ispunjeni!

U Pokretu slobodnih građana dugo su razmišljali da li će izađu na izbore za koje je veliki deo opozicije još ranije istakao da će bojkotovati zbog neravnopravnih uslova i medijske pristrasnosti i neravnopravnsti među političkim akterima i strankama

Objavljeno:

Pokret slobodnih građana doneo je odluku da ne učestvuje u parlamentarnim izborima koji će biti održani na proleće, saznaje "Žig info".

Najava smanjenja cenzusa na svega tri odsto nije motivisala PSG da izađe na izbore, već je takva odluka na samo tri meseca pred izbore bila dodatni razlog da PSG definitivno prelomi i odluči da bojkotuje izbore.

U Pokretu slobodnih građana dugo su razmišljali da li će izađu na izbore za koje je veliki deo opozicije još ranije istakao da će bojkotovati zbog neravnopravnih uslova i medijske pristrasnosti i neravnopravnsti među političkim akterima i strankama.

Ni eventualno smanjenje cenzusa na tri odsto glasova nije bilo dovoljno da natera PSG da donese odluku o učešću na izborima, a član predsedništva i odbornik PSG-a u Skupštini grada Beograda Pavle Grbović rekao je da je najava spuštanja cenzusa politička korupcija i nepristojna ponuda.

- Mi smo naše kriterijume za izlazak na izbore postavili, ali ništa od dogovorenog nije ispunjeno. Tako da je već izvesno da PSG neće učestvovati na izborima - rekao je Grbović dan ranije nego što je PSG doneo odluku o bojkotu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Direktno.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.