GEDŽETI KOJI SU ODUŠEVILI SVET U 2018. GODINI: S ovim uređajima budućnost je već stigla (VIDEO)
Najbolji uređaji 2018. godine, Foto: Youtube printscreen

najbolji u godini za nama

GEDŽETI KOJI SU ODUŠEVILI SVET U 2018. GODINI: S ovim uređajima budućnost je već stigla (VIDEO)

Ova tehnologija ostavlja bez daha

Objavljeno:

Tehnologija se vremenu kojem živimo razvija brže nego ikad, pa su se tako i u godini za nama pojavljivali sve napredniji gedžeti.

Za ove hi-tech stvarčice treba izdvojiti i dosta novca, ali za uloženu sumu sigurno dobijate nesvakidašnje i moćne proizvode koji su zaista u duhu 21. veka.

Ugledni magazin "Wired" napravio je listu najboljih uređaja, a ovi su se našli na njoj:

Najbolji TV: SAMSUNG QE65Q900

Ovaj televizor podržava neverovatnu 8k rezoluciju. Televizor dolazi u tri veličine, a korisnici mogu da programe gledaju u savršenoj čistoći i boji. Televizor ima i osvetljenje od 4.000 nit jedinica – standard koji se može naći u većini filmskih studija. Ova karakteristika omogućava TV uređajima da proizvedu četiri puta više piksela u odnosu na 4K UHD TV i 16 puta više piksela u odnosu na pun HD TV.

Cena: 4999 dolara

Najbolji pametni sat: GARMIN FORERUNNER 935

Ovaj pametni sat ispunjava sve potrebe i želje onih koji se bave trčanjem. Baterija mu može trajati impresivne dve nedelje, a 24 sata može pratiti aktivnosti korisnika. Može meriti i plivanje, kao i golf partije, pored mnogobrojnih opcija koje su vezane za samo trčanje. Meri i razne parametre u organizmu korisnika.

Cena: 439 dolara

Najbolje vajrles slušalice: JABRA ELITE 65T

Mnoge vajrles slušalice prave se za uglavnom za trčanje ili teretanu, ali su ove više dizajnirane za svakodnevnu upotrebu. Izgledaju odlično, zvuk je neverovatan, a baterija im traje i do pet sati.

Cena: 139 dolara

Najbolji laptop: DELL XPS 13

Ovaj laptop opisuju kao "ubicu Mekbuka". Ima 13 inča i težak je svega 1.2 kilograma, ali je moćan kao bilo koji drugi "golemiji" računar. Ima bezbroj opcija, kao i tačskrin, a dimenzije su mu zahvalne za svakodnevno nošenje.

Cena: 1,099 dolara

Najbolji tablet: APPLE IPAD 9.7-INCH (2018)

Ovaj iPad je zadržao dizajn i visoku rezoluciju ekrana koji ima i iPad pro, ali više intuitivniji softver i veliku kolekciju aplikacija. Dobra je zamena za bilo kakav laptop, a na ovom iPadu možete da radite odakle god želite.

Cena: 319 dolara

Najbolji zvučni sistem: Q ACOUSTICS M3

Ovaj uređaj nazivaju "najbolje očuvanom tajnom u svetu audio uređaja". Sitem je elegantnog dizajna, može da stane na bilo koje mesto. Lako se uspostavlja, a podržava i Bluetooth i HDMI. Zvuk je fantastičan, bas se posebno izdvaja kao izuzetno moćan zbog ugrađenog subwoofer-a.

Cena: 219 dolara

Najbolji smartfon: SAMSUNG GALAXY S9+

Gllavni aduti ovog moćnog telefona su najbolja kamera za snimanje pri slabom osvetljenju sa novim dvostrukim objektivom blende, Super Slow-mo video zapis i personalizovani AR emotikoni.

Samsungova nova dvostruka blenda ima sočivo koje se prilagođava poput ljudskog oka, te može da se automatski menja u skladu sa različitim uslovima osvetljenja. Na taj način, fotografije izgledaju odlično i po svetlu i po mraku, i po danu i noći. Dvostruka blenda podržava režime F1.5 i F2.4. Kada je mrak, sočivo se otvara do F1.5 kako bi propustilo svetlost za svetlu i jasnu fotografiju, dok se po dnevnom svetlu sočivo prebacuje na režim F2.4 kako bi pomoglo da fotografija izgleda oštro.

Uređaj podržava proširivu memoriju do 400 GB sa MicroSD karticom i opremljeni su najnovijim procesorima za premium aplikacije koje nude snažne performanse i sofisticiranu obradu slike.

Cena: 869 dolara

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Wired)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.