Whats App je uveo novu opciju zbog koje će neki od vas ODMAH OBRISATI aplikaciju!
Da li ste i vi jedan od njih?, Foto: EPA

muke žive!

Whats App je uveo novu opciju zbog koje će neki od vas ODMAH OBRISATI aplikaciju!

Ova opcija je donekle bila dostupna i dosada, ali u puno blažem obliku

Objavljeno: 22:57h

Vocap je sa najnovijim ažuriranjem uveo opciju svlačenja medijskih datoteka poslatih putem te aplikacije, a koje ste već izbrisali.

Šta ovo znači? Pa osim što ćete moći ponovo da vidite neke fotografije ili videozapise koje ste možda slučajno izbrisali, ovo pokazuje da Vacap sve medijske datoteke koje ste nekome poslali putem Vаcapa pohranjuje na svojim serverima čak i nakon što ste ih vi izbrisali.

Ova opcija je donekle bila dostupna i dosada, ali u puno blažem obliku. Vocap je do sada na svojim serverima čuvao medijske datoteke stare do 30 dana, sve dok ih vi ne biste skinuli. Međutim, kad biste vi svukli neku medijsku datoteku, Vocap bi je odmah brisao sa svojih servera. Sad su datoteke prestale da se brišu.

Nova opcija će mnogima zadati muke
Nova opcija će mnogima zadati muke foto: EPA

Nakon deljenja lokacije, "Vac ap" uvodi još jednu novinu - grupni glasovni ili video poziv

Portal WeBetaInfo piše da su uspešno povratili izbrisane medijske datoteke stare do tri meseca, dok primera radi datoteke poslane u avgustu prošle godine ipak nisu uspeli da povrate.

Ako želite da ponovo skinete neku medijsku datoteku koju ste izbrisali važno je samo da niste izbrisali poruku u kojoj vam je ona poslata na Vocap. Ovu opciju za sada ne mogu koristiti iOS korisnici. Ipak, WeBetaInfo piše da su medijske datoteke svučene na taj način i dalje end-to-end enkriptovane, tako da nema potrebe da osećate strah zbog narušavanja privatnosti.

Bonus video

ULUBILI STE BRANIK? Ne očajavajte, rešenje je u običnoj vreloj VODI!

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.