TVITER NOVOST! Otkrivena opcija za PONIŠTAVANJE tvitova, a EVO i koliko se PLAĆA!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter/Twitter Blue

tviter blu

TVITER NOVOST! Otkrivena opcija za PONIŠTAVANJE tvitova, a EVO i koliko se PLAĆA!

Nakon nekoliko meseci testiranja, Tviter Blu je postao dostupan u SAD-u od 9. novembra i sada pruža mogućnost korisnicima ove zemlje da ponište tvitove, pristupe vestima bez reklama, i sl

Objavljeno:

Nova opcija na Tviteru revolucionisaće upotrebu ove mega popularne društvene mreže. Tviter je početkom ove godine objavio pretplatničku uslugu Tviter Blu u Kanadi i Australiji, koja omogućava mnoštvo novih karakteristika.

Nakon nekoliko meseci testiranja, Tviter Blu je od 9. novembra postao dostupan u SAD-u i sada pruža mogućnost korisnicima ove zemlje da ponište tvitove, pristupe vestima bez reklama, i sl. Ali u čemu je caka? Pa, morate da platite cenu od 2,99 dolara mesečno.

Šta nudi Tviter Blu?

Opcija o kojoj se najviše šuškalo je poništavanje tvitova, tj. zaustavljanje objavljivanja tvitova nakon što pritisnete opciju za slanje. Ova opcija je ekvivalentna onoj na Gmail-u.

Tviter, Tviter Blu, Twitter, Twitter Blue
foto: Twitter/Printscreen/Twitter Blue

Pored ove opcije, korisnici Tvitera će imati mogućnost da organizuju svoje omiljene tvitove u zasebne foldere, kako bi ih lakše pronašli u moru omiljenih tvitova.

Tviter, Tviter Blu, Twitter, Twitter Blue
foto: Twitter/Printscreen/Twitter Blue

Tviter Blu takođe nudi pristup kategoriji ,,Top Articles" koja generiše najpopularnije članke u vašoj zajednici.

Tviter, Tviter Blu
foto: Printscreen/Twitter/MCHammer

Sa Tviter Blu prijavom, imate mogućnost i da uredite liniju navigacije kako bi na njoj bile samo kategorije i stranice koje aktivno koristite. Možete i da podesite boje i teme na aplikaciji, kao i Tviterov logo.

Tviter, Tviter Blu
foto: Printscreen/Twitter/MCHammer

Preostale dve opcije vredne pomena su čitanje članaka bez reklama i ,,Reader Mode". Kada korisnici naiđu na članke od učlanjenih izdavača, primetiti će reči: "Ad-free with Twitter Blue", što će im dati do znanja da mogu da neometano čitaju željene članke. Izdavači će takođe dobiti dio prihoda od ove opcije.

Dok će ,,Reader Mode" omogućiti preglednije iskustvo čitanja dugih članaka putem premeštanja informacija na jednu stranu.

Tviter Blu, Tviter
foto: Printscreen/Twitter/Twitter Blue

Da li će Tviter početi da se naplaćuje?

Ne.Tviter će zadržati status besplatne društvene mreže i nema planova da isti promeni u bliskoj budućnosti. Međutim, ukoliko želite nekoliko opcija za olakšanu navigaciju jednom od vodećih društvenih mreža, Tviter Blu je pravi izbor za vas.

Bonus video:

02:27

TRKA ZA PLANINU: Srbi pohrlili da praznike provedu na najlepšim destinacijama

(Espreso/PopSugar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.