Digital Turbine najavljuje akviziciju AdColony platforme: AdColony je još jedan Httpool-ov partner od 2020. godine
AdColony je imao veoma uspešan obrt u prethodne tri godine, krunisan sa 15% rasta na godišnjem nivou, u odnosu na 2019, Foto: Profimedia

it svet

Digital Turbine najavljuje akviziciju AdColony platforme: AdColony je još jedan Httpool-ov partner od 2020. godine

AdColony je jedna od najvećih mobilnih advertajzing platformi u svetu

Objavljeno:

Ostin, Teksas – 29. April 2021 – Digital Turbine danas su objavili da je zavšreno prisvajanje AdColony kompanije. Akvizicija AdColony kompanije, vodeće mobilne platforme za oglašavanje - koja servisira agencije i oglašivače sa preko 1,5 milijardi globalnih korisnika mesečno, značajno je za strategiju Digital Turbine kako bi pružili sveobuhvatna rešenja za medije i advertajzing, za svoje korisnike, ali i OEM partnere, dok istovremeno obogaćuje iskustva mobilnih korisnika tako što će im pružati potpuno relevantan sadržaj. Video tehnologije AdColoni-ja i rich media formati, smatraju se najboljima u svojoj klasi, pružajući najbolje stope vizibiliteta za poznate globalne brendove kao što su Coca-Cola, Amazon, BMW.

“Radujemo se ozvaničenju akvizicije AdColony platforme”, izjavio je Bil Stone, na čelu Digital Turbine. “Verujemo da će ova strateška transakcija, uz već završeno prisvajanje Appriciate i uskoro iFyber alata, ubrzati naš rast i pozitivno uticati na naše partnere, advertajzere, zaposlene iakcionare. Dodavanjem AdColony platforme, proširićemo asortiman, doseg i mnoge druge pogodnosti od kojih će mobilni oglašivači širom sveta imati koristi. Potrošnja na osnovu performansi za ostvareneadvertajzere brendova, predstavlja priliku za platofrme sa jedinstvenim tehnologijama, koje imaju pristup ekskluzivnom inventaru.”

“Digital Turbine uvodimnoga komplementarna rešenja na AdColony,dok u ovo partnertvo mi ulažemo najbolju SDK tehnologiju iuspešan, zreo, brend, kao i agencijski tim. Kada ukombinujeteopseg i mogućnosti obe kompanije, imate jaku platformu koja će pospešiti rast i dobrobiti za bilo kog kupca koji učestvuje u ekonomiji mobilnih aplikacija”, rekla je Jude O’Connor, glavni referent prihoda zaAdColony.

AdColony je imao veoma uspešan obrt u prethodne tri godine, krunisan sa 15% rasta na godišnjem nivou, u odnosu na 2019, sa solidnim EBITDA marginama. Digital Turbine je takođe objavio finansijske rezultate AdColony za prvi kvartal, koji se završio 31. marta 2021. Prihodi za AdColony za prvi kvartal se procenjuju na oko 58.3 miliona, što predstavlja porast od 37%, u poređenju sa prihodima iz 2020.

O AdColony kompaniji

AdColony je jedna od najvećih mobilnih advertajzing platformi u svetu, sa preko 1,5 milijardi korisnika širom sveta. Misija ove kompanijeje da isporuči najbolje poslovne rezultate za agencije i oglašivače, koristećivrhunsku mobilnu tehnologiju sa najvišim kvalitetom mobilnih oglasa, uz najveći doseg korisnika. AdColony je u industriji poznat po svojim neprikosnovenimstopama vizibiliteta, ekskluzivnim Instant-Pay-u i Aurora HD video tehnologijama, rich media formatima, poslovanju na svetskom nivou, programatik ekosistemu i SDK tehnologiji u preko hiljadu najpopularnijih aplikacija. Za više informacija posetite: https://www.adcolony.com/.

Digital Turbine

Digital Turbine olakšava otkrivanje novog sadržaja iprikazuje relevantan sadržaj na korisničkimuređajima. Medijska platforma na upit pokreće aplikaciju za otkrivanje sadržaja, nalaženje novih korisnika, operativnu efikasnost, ali i prilike za monetizaciju. Digital Turbine platforma je prihvaćena od strane više od 40 mobilnih operatera i OEMa širom sveta, i isporučila je više od 3 milijardi app preload za desetine hiljada kompanija. Sedište kompanije je u Ostinu, Teksas, sa globalnim kancelarijama u Arlingtonu, Duramu, Mumbajiu, San Francisku, Singapurpu i Tel Avivu. Za više informacija posetite www.digitalturbine.com.

Bonus video:

00:35

KONTRASHOW EP 04 GLEDAĆETE trejler

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.