SoMo Borac ove godine po prvi put u online obliku
Ilustracija, Foto: Promo

AKCIJA

SoMo Borac ove godine po prvi put u online obliku

Datum prijava prolongiran je na 14. septembar, a uz četiri prijave - peta je gratis

Objavljeno: 09:51h

Najvažnija digitalna nagrada u regionu, SoMo Borac, ove će se godine održati po osmi put. Nagrada se do sada dodeljivala na Weekend Media Festivalu u Rovinju, koji je zbog epidemioloških razloga odložen, pa će se dodela ove godine održati online. Radove iz devet kategorija i dalje će ocenjivati veliki regionalni žiri sastavljen od stručnjaka iz najboljih agencija, a rok za prijavu pomeren je na 14. septembar. Cena prijave iznosi 69 eura, a ovogodišnji SoMo Borac 2020. uz četiri prijave, petu nudi besplatno.

“Nalazimo se neobičnoj, teškoj godini u kojoj marketinške aktivnosti ipak nisu stale - na digitalnim su platformama bile i pojačane. Doista nam je bilo drago videti različite kreativne kampanje kojima su brendovi pokazali kako se pametno komunicira u ovim vremenima. Mnoge od tih kampanja bile su hrabre, motivišuće i sigurno velika pomoć i podrška. U kriznim vremenima takvu komunikaciju nije lako osmisliti ni pokrenuti, pa se veselimo videti ih na ovogodišnjem SoMo Borcu“, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina iz organizacije SoMo Borca.

Svoje radove možete prijaviti na https://somoborac.com/prijavite-se/.

Za datum dodele i vreme u kojem ćemo saznati ko su ovogodišnji pobednici, pratite SoMo Borac na društvenim mrežama: Facebooku (https://www.facebook.com/somoborac/), Instagramu (https://www.instagram.com/somoborac/) i Linkedinu (https://www.linkedin.com/company/somo-borac/).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.