Weekend Media Festival preskače 13. izdanje i vraća se u septembru iduće godine
Foto: Promo

festival

Weekend Media Festival preskače 13. izdanje i vraća se u septembru iduće godine

Nakon 12 uspešnih godina, 13. izdanje Weekend Media Festivala, neće se održati zbog globalne pandemije virusa Covid 19.

Objavljeno: 11:13h

"Želimo da budemo odgovorni prema Weekend zajednici. Iako se činilo da će se situacija s koronavirusom do jeseni stabilizovati, sada kada to više nije izvesno odlučili smo da ne održimo ovogodišnji Weekend Media Festival. Weekend nije samo festival, već i zajednica koja je nastala tokom 12 godina druženja u Rovinju. Odgovornost prema toj zajednici jednostavno nam ne dopušta da organizujemo festival ako ne možemo da budemo sigurni da zdravstvena situacija to dozvoljava. Weekend je iskustvo, a ako ne možemo omogućiti to iskustvo, onda to nije Weekend", izjavio je direktor festivala Tomo Ricov.

S obzirom na to da Weekend nije samo konferencija ili samo festival, već Rovinj, more, zabava, sunce, predavanja i druženje i da je njegova uloga posebna u specifičnom kontekstu regiona, Weekend se neće održati online niti u bilo kojem drugom obliku. Weekend ide samo ako se svi ti elementi mogu ispuniti i ako svi Weekendaši u tome mogu istinski uživati.

Svima koji su već kupili kotizacije biće vraćen celokupni iznos uplate. Organizatori ističu da je sledeće okupljanje u Rovinju rezervisano za iduću godinu kada će se svi posetioci moći zajedno prisetiti uspešnih 12 godina najvećeg regionalnog festivala komunikacijske industrije, a ovu godinu ćemo jednostavno preskočiti i što pre zaboraviti.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.