VAJBER UVODI NOVINU KOJA ĆE SE MNOGIMA DOPASTI: Sada ćete moći da se dopisujete i na ovaj način!
Foto: Printscreen / uspješnažena.com

noviteti

VAJBER UVODI NOVINU KOJA ĆE SE MNOGIMA DOPASTI: Sada ćete moći da se dopisujete i na ovaj način!

Viber ojačava svoju poziciju najbezbednije poruke za razmenu poruka na svetu

Objavljeno:

Kompanija Rakutan Viber objavila je danas da uvodi funkciju "nestajuće poruke" za sve četove, koja će svim korisnicima omogućiti da podese tajmer da tekstualne poruke, fotografije, video klipovi ili bilo koji drugi fajl nestane posle samo nekoliko sekundi, minuta, sati ili dana.

"Automatsko odbrojavanje do brisanja sadržaja počinje onog trenutka kada primalac pregleda poruku, a nestajućim porukama u svim 1 na 1 četovima Viber ojačava svoju poziciju najbezbednije poruke za razmenu poruka na svetu", poručili su iz ove kompanije.

Kako bi se podesila nestajuća poruka, korisnik treba da pritisne ikonicu u obliku časovnika na dnu četa i izabere vremenski period posle kog bi poruka trebalo da bude izbrisana, a potom otkuca ili pripremi poruku i prosledi je primaocu.

"Predstavljena u Viberovoj aplikaciji 2017. godine unutar "tajnih četova", korisnost ove funkcije nam je potvrdila važnost uvodjenja ovakvog načina obezbedjivanja diskrecije u svakodnevnoj komunikaciji", izjavio je direktor operacija Vibera Ofir Ejal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.