IZOLACIJA NE MORA BITI DOSADNA: U ovoj stvarčici i penzioneri mogu da uživaju i opuste se
Virtuelne naočare mogu pomoći penzionerima, Foto: Promo

virtuelna stvarnost

IZOLACIJA NE MORA BITI DOSADNA: U ovoj stvarčici i penzioneri mogu da uživaju i opuste se

Korišćenjem prave tehnologije možete stvoriti simuliranu, trodimenzionalnu sredinu u kojoj korisnik može upravljati i istraživati kao da joj i fizički pripada

Objavljeno:

Nalazimo se u periodu kada moramo da radimo ono što nam najteže pada – da budemo u svojim kućama, ne izlazimo, kako bismo ostali zdravi. Deca imaju on line časove, njihovi roditelji uglavnom rade od kuće, a penzioneri nemaju nešto što bi moglo da im skrene pažnju sa ovog teškog perioda. Zato je na nama da svojim roditeljima, bakama, dekama olakšamo ove dane koliko god možemo!

Korišćenjem prave tehnologije možete stvoriti simuliranu, trodimenzionalnu sredinu u kojoj korisnik može upravljati i istraživati kao da joj i fizički pripada. Nađite se u potpuno drugoj dimenziji i pomerite granice na koje ste navikli.

foto: Promo

3D virtualne naočare VR Box i kontroler mogu se koristiti za gledanje 3D aplikacija, 3D filmova i igranje 3D igrica na vašem android ili iPhone mobilnom telefonu, čiji je ekran od 3.5 – 6 inča. Imaju mogućnost punjenja telefona, kao i mogućnost da priključite slušalice dok je telefon u VR naočarima. Položaj sočiva se može podešavati pojedinačno, po horizontali i po dubini. Na ovaj način prilagođavate naočare po veličini lica i razmaku između očiju. Uz lako korišćenje, sadržaj možete pustiti na telefonu i imati potpuno novi vid zabave koji dolazi u vašu prostoriju.

Veoma jednostavno se koriste i praktične su za upotrebu. Na vama je samo da uživate i poručite ih OVDE.

foto: Promo

Sa naočarima dobijate i BLUETOOTH DALJINSKI UPRAVLJAČ koji možete da koristite kao kontroler/džojstik za igrice ili okidač za slikanje.

Možete ih poručiti OVDE po ceni od 1.799 rsd. Za sve dodatne konsultacije ili pitanja možete nam pisati na mail adresu podrska@hangar.rs ili na našu zvaničnu Facebook stranicu.

foto: Promo

Ne propustite širok asortiman proizvoda po povoljnim cenama – OVDE ih možete videti!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.