Aplikacija koja je opčinila građane!
Korisnici Supernova aplikacije poručili su da je sezona sladoleda prošla, ali i da pripazite da vam ne izgori ručak kada se sledeći put zagledate u omiljenu seriju na Supernovi, Foto: Promo

zanimljivo

Aplikacija koja je opčinila građane!


Većina korisnika objasnila je da im se izuzetno dopada usluga TV po tvom, koja omogućava gledanje televizije na do tri mobilna uređaja istovremeno

Objavljeno:

Da li vam je poznat onaj osećaj kada gledate nešto toliko zanimljivo na telefonu da vam se istopi sladoled? Krajem leta primetili smo brojne građane u parkovima glavnog grada kako zadubljeni gledaju u svoje mobilne telefone, pa smo odlučili da proverimo o čemu se zapravo radi.

Ispostavilo se da su u pitanju korisnici Supernova aplikacije za gledanje televizije putem mobilnog uređaja. Sproveli smo anketu kako bismo otkrili šta im se najviše dopalo kod ove aplikacije i utvrdili zbog čega se sladoledi tope na našim ulicama.

Većina korisnika objasnila je da im se izuzetno dopada usluga TV po tvom, koja omogućava gledanje televizije na do tri mobilna uređaja istovremeno. Takođe, oduševljava ih mogućnost vraćanja programa do 72h unazad, dok su pojedini ispitanici istakli da im je puštanje odabranih naslova iz Video kluba omiljena opcija.

Deo Supernova korisnika ipak najviše uživa u izobilju sa više od 260 TV kanala među kojima se nalazi kompletna ponuda sportskog programa, bogata kolekcija filmskog i serijskog sadržaja, kao i program za decu različitog uzrasta, a naročito FOX kanali, HBO, Superstar TV, Nickeodeon itd.

Uz sve navedeno, posebnu pogodnost za korisnike predstavlja neograničen internet brzine do 120 mbps, kao i neograničeni minuti u okviru mts i Supernova mreže. Korisnici Supernova aplikacije poručili su da je sezona sladoleda prošla, ali i da pripazite da vam ne izgori ručak kada se sledeći put zagledate u omiljenu seriju na Supernovi.

Supernova paketi i dalje su na super promociji – šest meseci po 1 dinar ili bez ugovorne obaveze, dok je usluga TV po tvom po promotivnoj ceni do kraja godine.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.