TUŽNE VESTI! Hogwarts Legacy neće izaći 2021., odložen je za OVU GODINU!
Foto: Printscreen youtube, PlayStation

HOGVORTS

TUŽNE VESTI! Hogwarts Legacy neće izaći 2021., odložen je za OVU GODINU!

Zvaničnog datuma izlaska nema, osim da će se on desiti tokom 2022. godine, a Hogwarts Legacy se odlaže zbog vremena, koje ona zaslužuje da se uloži u nju

Objavljeno: 13.01.2021. 23:44h

Nije retka pojava da se igre odlažu za mesec, dva ili par meseci.

Ipak, kad se igra odloži za više od godinu dana u pitanju je prilično hrabra i istovremeno vrlo moguće izuzetno loša odluka.

Jedno je sigurno - fanovi nimalo nisu oduševljeni zbog odlaganja igre Hogwarts Legacy, koja je odložena za najmanje godinu dana! Izaći će tek tokom 2022. godine i kako se šuška na internetu tek oko polovine sledeće godine!

Zvaničnog datuma izlaska nema, osim da će se on desiti tokom 2022. godine, a Hogwarts Legacy se odlaže zbog “vremena, koje ona zaslužuje da se uloži u nju“.

Igra je zamišljena kao otvoreni RPG svet Harija Potera, ali se Warner Bros. Interactive Entertainment, izdavač igre, iznenada na zvaničnom Twitter profilu zahvalio svim fanovima širom sveta i najavio odlaganje igre. Ova igra je vrlo zanimljiva, jer bi trebalo da ispriča priču o periodu oko 1.800. godine, mnogo pre Hari Potera, u kojoj će na kreativan način učestvovati i spisateljica, koja je stvorila omiljeni lik mladog čarobnjaka, J.K. Rowling.

Ona podržava sve što Portkey Games, razvojni tim igre, radi u ovom naslovu, a poverila je i dizajn i izradu drugih igara istom izdavaču i razvojnoj kompaniji, ali neće biti direktno uključena u razvoj.

jubitelji Hari Poter univerzuma će moći da biraju kojoj kući žele da pripadaju, i da li žele da postanu veštica ili čarobnjak. Igrači će imati i jedinstvenu priliku da iskuse život u školi za čarobnjake, a upustiće se i u opasnu avanturu, kako bi otkrili skrivenu istinu njihovog sveta.

Likovi će se, takođe susresti sa misijama i scenarijima, koji će pred njih staviti teške izbore i pokazati za šta se zalažu. Njihove magične sposobnosti će rasti tako što će učiti nove čarolije, kuvati napitke i krotiti fantastične zveri. Otkriće nova, ali i poznata mesta kao što su Forbidden Forest i Hogsmeade village, koje znamo iz omiljenih filmova o Hariju Poteru.

Nažalost - načekaćemo se da bacimo omiljene magije u igri!

Hogwarts Legacy jednom kad se pojavi pred nama biče igriv na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S konzolama.

(Espreso.co.rs/PlayStation/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media