NIJE FEJSBUK, NIJE VAJBER, NIJE VATSAP: Potpuno neočekivano, ruska aplikacija postala NAJSKIDANIJA NA SVETU!
Društvene mreže/ilustracija, Foto: Profimedia

veliki napredak

NIJE FEJSBUK, NIJE VAJBER, NIJE VATSAP: Potpuno neočekivano, ruska aplikacija postala NAJSKIDANIJA NA SVETU!

Mnogi korisnici stigli su sa drugih društvenih mreža nakon što su te mreže počele da brišu korisnike nakon dana izbora.

Objavljeno: 02:10h

Aplikacija Telegram zauzela je prvo mesto kada su u pitanju skinute aplikacije, ostavivši za sobom velike društvene mreže.

Konačno je prošlog meseca ova aplikacija dostigla prvo mesto, nakon što je svake godine rasla za 40 odsto. Njen osnivač se pohvalio doslednošću, kao glavnim kvalitetom ove mreže.

app
foto: pixabay

- Tokom poslednjih 7 godina smo branili privatnost naših korisnika i redovno poboljšavali kvalitet i skup naših aplikacija - objasnio je vlasnik Pavel Durov. On dodaje da svakodnevni rad i upornost mora da donese rezultate i uspeh.

Mnogi korisnici stigli su sa drugih društvenih mreža nakon što su te mreže počele da brišu korisnike nakon dana izbora. Jedan od njih bio je i Donald Tramp, koga je Twitter primorao da pronađe novu mrežu.

Promena politike privatnosti Facebook-a je takođe doprinela bržem širenju Telegrama. Iako je on bio broj jedan na svim pametnim telefonima Android sistema, uspeo je da stigne i na četvrto mesto kada su u pitanju Apple uređaji. Poznata kompanija Apple pokušala je da skloni Telegram sa svoje prodavnice optužujući ga za antisemitizam, međutim ovu mrežu izgleda nije lako iskoreniti.

(Espreso/Rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.