Mihajlović: Šapić 6 godina Novi Beograd, a tamo ubedljivo poražen! Ne žele ga ni njegovi!
Zorana Mihajlović o Aleksandru Šapiću, Foto: Dragan Kadić

beogradski izbori

Mihajlović: Šapić 6 godina Novi Beograd, a tamo ubedljivo poražen! Ne žele ga ni njegovi!

Aleksandar Šapić, koji je šest godina vodio opštinu Novi Beograd, ubedljivo je poražen na svojoj opštini - rekla je Mihajlović

Objavljeno: 05.03.2018. 15:01h

Zorana Mihajlović poručila Aleksandru Šapiću da rezultat koji je osvojio na beogradskim izborima pokazuje da ga građani Novog Beograda više ne žele.

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke je rekla da Šapić, umesto što nastavlja sa napadima na SNS, bolje da pogleda rezulatat, jer su građani glasovima na beogradskim izborima pokazali da ga ne žele na čelu Novog Beograda.

U saopštenju za medije, Mihajlović navodi da građani ocenjuju svačiji rad i da su u nedelju jasno pokazali šta misle o tome kako se radilo u Gradu Beogradu, ali i u drugim opštinama.

Šapić izgubio podršku u Novom Beogradu
Šapić izgubio podršku u Novom Beogradu foto: Fonet

 - Aktuelna gradska vlast je, zahvaljujući svemu što je uradila u prethodne četiri godine, dobila ogromno poverenje građana da nastavi da vodi i razvija Beograd. S druge strane, Aleksandar Šapić, koji je šest godina vodio opštinu Novi Beograd, ubedljivo je poražen na svojoj opštini, jer su građani pokazali šta misle o njegovom radu i rezultatima koje su mogli da vide u svojoj opštini -  poručila je Mihajlović i zaključila da su građani dali poverenje onima iza kojih stoje rad i rezultati i imaju viziju kako da se Beograd razvija u budućnosti.

BONUS VIDEO: (KURIR TV VESTI) BEOGRAD ČEKA NOVOG GRADONAČELNIKA!

(Espreso.co.rs/B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media