KO JE BIO NAJBOLJE, A KO NAJGORE OBUČEN U IZBORNOJ NOĆI: Pogledajte ko nas je oduvao svojim stilom, a ko se nije baš proslavio! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

izbori u beogradu

KO JE BIO NAJBOLJE, A KO NAJGORE OBUČEN U IZBORNOJ NOĆI: Pogledajte ko nas je oduvao svojim stilom, a ko se nije baš proslavio! (FOTO)

Čekajući rezultate izbora, neki su pokazali odličan stil i umeće da se obuku baš u skladu sa prilikom, dok se drugi nisu baš pokazali u svom najboljem izdanju

Objavljeno: 17:14h

Izborna noć za nama bila je prepuna uzbuđenja, a štabove su preplavile brojne javne ličnosti koje su došle da podrže svoje kandidate.

Brojna poznata lica naše javne scene potrudila su se da izgledaju što bolje u izbornoj noći, kada su svi objektivi usmereni baš u njih.

Međutim, nisu svi u tome bili najuspešniji.

Čekajući rezultate izbora, neki su pokazali odličan stil i umeće da se obuku baš u skladu sa prilikom, dok se drugi nisu baš pokazali u svom najboljem izdanju.

Osvrnuli smo se na najbolje i najgore obučene javne ličnosti u izbornoj noći:

Evo ko nas je oduševio svojim stilom:

Ivan Tasovac

Ivan Tasovac
Ivan Tasovac foto: Zorana Jevtić

Bivši ministar kulture pojavio se u izbornom štabu SNS-a u ležernijoj varijanti. Kombinacija braon i crne nije najsrećnija, ali je Tasovac pokazao kako ipak može da izgleda dobro. On je uspešno uskladio crne pantalone i pulover sa jaknom, dodavši šal zanimljivog printa i naočare zanimljivog okvira, po kojima je uostalom i prepoznatljiv.

Lav Pajkić i Maja Gojković

Lav Pajkić i Maja Gojković
Lav Pajkić i Maja Gojković foto: Zorana Jevtić

Mladi voditelj i predsednica Skupštine u izbornoj noći izgledali su baš usklađeno, iako smo sigurni da je to bilo nenamerno. Lav je očigledno nasledio ekcentričnost u odevanju od svoje majke, pa je elegantno sivo odelo oživeo ešarpom boje lavande ispod sakoa. Maja Gojković javnosti je poznata po povremenim odevnim "ispadima" (svi se sećamo burke) međutim ovoga puta je "ubola" odličnom kombinacijom blejzera i svilene košulje.

Dragan Đilas

Dragan Đilas
Dragan Đilas foto: Dado Đilas

Klasika nikada ne može da omane, a primer za to je odevna kombinacija Dragana Đilasa. Rezultate izbora sačekao je u tamno plavom odelu, svetlo plavoj košulji i odličnim braon cipelama. Kombinacija tih boja je "knjiški primer" elegantnog muškog odevanja. Kravata na kockice u sličnim nijansama samo doprinosi dobrom utisku.

Aleksandar Šapić

Aleksandar Šapić
Aleksandar Šapić foto: Damir Dervišagić

Predsednik opštine Novi Beograd je po mnogima najzgodniji političar naše scene. Zato je njemu prilično lako da izgleda dobro, jer mu sve lepo stoji. I Šapić se odlučio za plavo odelo i košulju, ali ipak je izgledao "opuštenije" pošto nije nosio kravatu.

Suzana Perić

Suzana Perić
Suzana Perić foto: Zorana Jevtić

Naša poznata modna kreatorka kao da je predvidela pobedu SNS-a, sudeći po njenoj odevnoj kombinaciji. Crveno je boja radosti i slavlja, a monotono odevanje ove boje, posebno u ovako jarkoj nijansi, retko kada bude dobro. Ipak, Suzana je uspela u tome - trik je da se kombinuju različiti materijali, u njenom slučaju pletena rolka i kožne pantalone. Crnim krznom koje je trenutno veoma aktuelno "ublažila" je jarku boju, i postigla skladan efekat.

Dragan Šutanovac

Dragan Šutanovac
Dragan Šutanovac foto: Dragana Udovičić

Šutanovac je pretrpeo ogroman poraz na ovim izborima, ali je makar dobro izgledao. On se odlučio za "sigurnu" varijantu tamno plave boje, međutim karirani sako je svakako osvežio monotoniju.

Marko Đurić

Marko Đurić
Marko Đurić foto: Zorana Jevtić

Đurić se pojavio u štabu SNS u veoma skladnoj kombinaciji. On je uspešno poneo komade u sličnim tonovima. Sivi kaput odlično ide uz sive pantalone, a braon cipele dopunjuju braon ešarpu.

Evo koje javne ličnosti nisu preterano oduševile svojim odevnim kombinacijama:

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović
Nebojša Stefanović foto: Zorana Jevtić

Ministar unutrašnjih poslova u izbornoj noći nije oduševio kada je reč o odevanju. Stefanović je izabrao sive boje i odevne komade koji možda nisu najprikladniji za ovu priliku. Sivi džemper na šnjiranje u kombinaciji sa košuljom ne izgleda preterano dobro, a kada se tome doda i "šuškava" jakna dobije se utisak dosadnog i nezgrapnog.

Aleksandar Antić

Aleksandar Antić
Aleksandar Antić foto: Marina Lopičić

Crvena karirana košulja za koju se Antić odlučio nije najbolji izbor za ovakve događaje. A možda takav komad više priliči mlađim ljudima. Svakako, to što je preko ove košulje obučen crni sako nije pomoglo da Antić izgleda elegantnije.

Slavica Đukić Dejanović

Slavica Đukić Dejanović
Slavica Đukić Dejanović foto: Marina Lopičić

Ni Antićeva koleginica iz stranke nije pokazala najbolji stil. Ministarka bez portfelja odlučila se za crno odelo koje joj definitivno nije stajalo kao saliveno. Problematična je i bluza koja je imala čudan print koji je malo podsećao na leoparda. Povrh svega toga, ona je odenula jaknu u teget boji koja se nikako ne uklapa sa ostatkom kombinacije.

Boris Tadić

Boris Tadić
Boris Tadić foto: Dragana Udovičić

Nekadašnji predsednik Srbije nije se potrudio da se pojavi u elegantnom izdanju, u kojem je naša javnost navikla da ga vidi. Izborom braon jakne od prevrnute kože doprineo je pomalo utisku da ga je "pregazilo vreme". I ostatak kombinacije bio je sumoran.

Zorana Mihajlović

Zorana Mijajlović
Zorana Mijajlović foto: Zorana Jevtić

Ova ministarka često ima zanimljive odevne kombinacije, ali to se nije dogodilo u izbornoj noći. Zorana se odlučila za "siguran" izbor u vidu crnog odela. Međutim, njen sako je čudno sečen ispod grudi, tako da joj nije pristajao najbolje, a i bluza ispod njega izgleda krajnje nemarno.

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić
Jovana Jeremić foto: Marina Lopičić

Voditeljka "Parova" i članica SPS-a pojavila se u izbornom štabu svoje stranke u pomalo "zastarelom izdanju". Ne znamo šta je nosila ispod kaputa, ali crni dugi model sa krznom koji je odenula odavno više nije u modi. Šal popularnog "Barberi" printa takođe već odavno nose samo penzioneri.

Vesna Rakić Vodinelić

Vesna Rakić Vodinelić
Vesna Rakić Vodinelić foto: Dragan Udovičić

Kandidatkinja DS/NS koalicije takođe nije blistala u izbornoj noći. Ponovo, plava i crna su uvek problematična kombinacija boja. A ni košulja ispod elektro - plavog džempera nije izgledala najsrećnije.

Nela Kuburović

Nela Kuburović
Nela Kuburović foto: Zorana Jevtić

Dopada nam se gornji deo Neline kombinacije - sako je lepe nebesko plave boje, a košulja ima zanimljiv detalj koji se nosi ovih dana. Međutim, pantalone i čizme su promašaj. Ova dužina čizmi nije zahvalna za Nelinu figuru i dodatno je skraćuje.

Ana Brnabić

Ana Brnabić
Ana Brnabić foto: Espreso

Premijerka Srbije poznata je po svog strogo formalnom stilu. Ona ne istupa od muških krojeva i zagasitih boja. Ovoga puta odlučila se za nešto svetlije boje, ali ipak to nije ispalo najbolje. Bež sako i crvena bluza su u prevelikom kontrastu, a možda bi sve bilo uspešno da je premijerka imala drugačije pantalone u nekoj smelijoj nijansi - recimo oker ili maslinasto zelenoj.

BONUS VIDEO:

(Božica Luković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.