MUK I PUSTOŠ U ŠTABU RADIKALA, OSTAO SAMO DAMJANOVIĆ, PA PORUČIO: Časnije je biti opozicija! (VIDEO)
Miljan Damjanović nakon poraza na beogradskim izborima, rekao je da su Radikali očekivali mnogo bolji rezultat, Foto: Printscreen

beogradski izbori 2018.

MUK I PUSTOŠ U ŠTABU RADIKALA, OSTAO SAMO DAMJANOVIĆ, PA PORUČIO: Časnije je biti opozicija! (VIDEO)

- Nismo ulazili u raznorazne sukobe sa predstavnicima drugih stranka, ali dobro, narod je tako odlučio i u ovom trenutku nije prepoznao naš program - rekao je Damjanović za Espreso.co.rs

Objavljeno: 11:34h

Beogradski izbori su završeni juče, a samo četiri stranke su prešle cenzus.

Lista oko SNS prema najnovijim podacima GIK, na osnovu 71 odsto biračkih mesta, imaće 64 odbornika u skupštini grada. Lista okupljena oko Đilasa 26, a Šapić 11. Cenzus je prešao i SPS i trenutno ima 9 mesta u gradskom parlamentu.

Srpska radikalna stranka nije prešla cenzus, a atmosfera u njihovom štabu sinoć bila je "mlaka". Naime, Miljan Damjanović, koji je bio kandidat radikala za gradonačelnika Beograda, maltene je bio jedini koji se nalazio u prostorijama stranke u Zemunu.

On je nakon proglašenja rezultata, u izjavi za Espreso.co.rs naveo da građani nisu prepoznali program njihove stranke.

- Rezultati pokazuju da narod na ovim izborima i naši sugrađani, nisu nam dali dovoljno poverenja. Naša lista neće biti u gradskom parlamentu u ovom sazivu. Daleko od toga, očekivali smo mnogo više, misleći pre svega na pozitivnu kampanju i bavili smo se problemima običnog naroda. Nismo ulazili u raznorazne sukobe sa predstavnicima drugih stranka, ali dobro, narod je tako odlučio i u ovom trenutku nije prepoznao naš program - kazao je između ostalog Damjanović i dodao je da je "časnije biti čitav život opozicija, nego jednog dana biti na vlasti, ovakvoj kakva jeste i onda čitav žiot živeti nemoralno".

Šta je još rekao kandidat Srpske radikalne stranke, pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

Vulin nakon BG izbora: Dokazali su građani da im je stalo do Beograda

(Espreso.co.rs / B.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.