Vesić: Građani u fer procesu izrazili svoju volju
Foto: Espreso

Odlučno

Vesić: Građani u fer procesu izrazili svoju volju

U izbornom procesu su naprosto građani u slobodnom, fer procesu izrazili svoju volju koja je više nego jasna, a to je da lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" vodi Beograd u naredne četiri godine", zaključio je Vesić.

Objavljeno:

Građani su jasno pokazali kakav Beograd žele u budućnosti, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

Za ljude sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", takva podrška je obaveza da se radi još više, da se sprovodi program za Beograd i da glavni grad u naredne četiri godine postane bolje mesto za život, ističe Vesić.

"U ime naše liste želim da zahvalim svim Beograđankama i Beograđanima koji su glasali za našu listu, jer su oni glasali za rad, nova radna mesta, promene, nastavak svih projekta koje smo započeli, od metroa, tunela koji povezuje Savsku i Dunavsku padinu, do Topčiderskog tunela, obilaznice oko Beograda, konstrukcije Trga republike, novih fasada, zato su gradjani glasali, za politiku razvoja, a ne za politiku mržnje", rekao je Vesić za Pink.

Prema njegovim rečima, ova kampanja, kada je u pitanju opozicija, bila je "vrlo histerična" i to je, kako ocenjuje, bila kampanja u kojoj je plasirano mnogo laži, neistina i kako smatra, po tome će ova kampanja biti zapamćena.

"Naravno, najviše na meti bio je Aleksandar Vučić, kao nosilac naše liste. Moram da kažem, SNS nikada nije imala veću podršku u Beogradu, ovo je najviša podrška koju imamo kao stranka, a obaveza je da radimo još više, da budemo još marljiviji, da sprovodimo naš program za Beograd, sa kojim smo izašli pred građane i da Beograd u naredne četiri godine postane bolje mesto za život, nego što je danas, kao što je danas bolji nego pre četiri godine", rekao je Vesić.

Obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića
Obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučićafoto: Zorana Jevtić

Ističe da je u izbornom procesu bilo najmanje incidenata, da je prošao regularno, da skoro da nije bilo primedbi na rad biračkih odbora. "U izbornom procesu su naprosto građani u slobodnom, fer procesu izrazili svoju volju koja je više nego jasna, a to je da lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" vodi Beograd u naredne četiri godine", zaključio je Vesić.

BONUS VIDEO:

TIZER “Da se ne lažemo“ o radu gradskih službi Antić: Ne pričam o metrou kad 30% ljudi nema kanalizaciju

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.