Antić (SPS): Verujem da će građani izabrati one koji će nastaviti projekte
Antić je vodio veoma napornu kampanju, Foto: Fonet

reakcija kandidata Socijalista

Antić (SPS): Verujem da će građani izabrati one koji će nastaviti projekte

- Danas je praznik demokratije i Beograđani imaju priliku da na izborima izaberu ljude koji će u najboljem smeru voditi grad - rekao je Antić

Objavljeno:

Kandidat za gradonačelnika Beograda Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić izjavio je danas da veruje da će Beograđani na izborima ukazati poverenje ljudima koji će voditi grad u najboljem smeru i koji će nastaviti sa realizacijom ključnih projekata i razvojem grada. - Beograd nema vremena za gubljenje i čekanje, koliko još sutra treba da nastavi sa realizacijom svih ključnih projekata, da se razvija i da bude socijalno odgovoran i da sve svoje aktivnosti usmeri ka rešavanju problema Beograda - rekao je Antić novinarima posle glasanja na Zvezdari.

On je kazao da su se tokom kampanje susreli s velikim brojem građana, da je osetio "dobru energiju" i da očekuje da će Beograđani upravo listi socijalista i Jedinstvene Srbije ukazati značajno poverenje i da će dobiti značajnu podršku. - Danas je praznik demokratije i Beograđani imaju priliku da na izborima izaberu ljude koji će, duboko verujem, u najboljem smeru voditi grad. Beograd u sigurne ruke i mislim da će rezultati izbora biti dobri za sve građane - rekao je Antić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.