VESIĆ: Nove prostorije odeljenja centra za socijalni rad u Surčinu
Foto: Fonet

obilazak radova na rekonstrukciji i adaptaciji objekta

VESIĆ: Nove prostorije odeljenja centra za socijalni rad u Surčinu

Reč je o objektu u centru Surčina, u Vojvođanskoj ulici broj 80, a Vesić kaže da je Grad Beograd za radove izdvojio oko 6,5 miliona dinara sa PDV-om

Objavljeno:

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je radove na rekonstrukciji i adaptaciji objekta u kome će se nalaziti nove prostorije Gradskog centra za socijalni rad - odeljenje Surčin, i najavio da će posao biti završen do kraja marta.

Reč je o objektu u centru Surčina, u Vojvođanskoj ulici broj 80, a Vesić kaže da je Grad Beograd za radove izdvojio oko 6,5 miliona dinara sa PDV-om.

Radovi podrazumevaju renoviranje prostorija ukupne površine od skoro 190 kvadratnih metara i obuhvataju građevinske i zanatske radove, ugradnju nove stolarije, parketa i laminata, novu fasadu, postavljenje izolacije, krečenje i kompletnu rekontrukciju elektro instalacija, vodovodne i kanalizacione mreže.

- Na ovaj način podižemo nivo usluga koje treba da dobiju korisnici Centra za socijalni rad. Ovo je još jedan dokaz da se mi, kao Grad Beograd, veoma odgovorno odnosimo prema takozvanim prigradskim opštinama i da pokušavamo da izjednačimo nivo usluga u tim i centralnim opštinama bez obzira da li su u pitanju centri za socijalni rad, vrtići, škole ili infrastruktura. To je za nas važno i to je naša politika - istakao je Vesić.

On je dodao da svi građani Beograda, bez obzira da li žive u Surčinu, Lazarevcu ili u centru Beograda treba da imaju isti nivo usluga.

Kako je istakao, zahvaljujući sadašnjoj gradskoj vlasti koja u poslednje četiri godine više ulaže u priradske opštine i "agilnom" rukovodstvu opštine Surčin koje se trudi da se stanje u toj opštini popravi, građani Surčina mogu da osete da su Beograđani kao i oni koji žive u centru i da se o njima brine.

Bonus video:

Vasilios Provelegios, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.