Žujović (LDP): Kandidovali smo mlade ljude, neuprljanih biografija
Đorđo Žujović, kandidat LDP, Foto: Fonet

POZVAO GRAĐANE DA GLASAJU

Žujović (LDP): Kandidovali smo mlade ljude, neuprljanih biografija

U pisanoj izjavi, Žujović je naveo da kandidati LDP-a nikoga nisu napadali, da su vodili pozitivnu kampanju i uvažavali ono što drugi govore

Objavljeno:

Prvi na listi Liberalno-demokratske partije (LDP) za predstojeće beogradske izbore, Đorđo Žujović, pozvao je građane glavnog grada da 4. marta glasaju za listu te partije jer je LDP ponudio mlade i sposobne ljude koji su spremni da menjaju Beograd i učine ga modernim i evropskim gradom iz kojeg ljudi neće odlaziti.

- Na kraju smo kampanje za beogradske izbore, šest nedelja je iza nas i uradili smo ono što smo hteli na početku kampanje - kandidovali smo mlade ljude u politici, nova lica, neuprljanih biografija, normalnih pogleda na svet i ljude koji su uvek bili na pravoj strani - rekao je Žujović. U pisanoj izjavi, Žujović je naveo da kandidati LDP-a nikoga nisu napadali, da su vodili pozitivnu kampanju i uvažavali ono što drugi govore.

- Promovisali smo ideje u koje duboko verujemo. Pozivamo sve one koji su čuli šta smo govorili tokom kampanje, koji su videli da smo bili totalno drugačiji od drugih, da 4. marta glasaju za broj 23, za listu LDP - rekao je Žujović.

Bonus video Maja Gazdić (SNS), Espreso intervju

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.