Radojičić: Velika većina nas podržava, 4. marta da to pokažemo
Foto: KURIR

kampanja

Radojičić: Velika većina nas podržava, 4. marta da to pokažemo

Veoma je važno da svi izađemo i obavimo svoju građansku dužnost, izađemo na izbore, povedemo porodice, prijatelje, da definitivno tu podršku koju imamo, na izborima pokažemo i dokažemo

Objavljeno: 22:07h

Prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" dr Zoran Radojičić pozvao je danas Beograđane da izađu na izbore u nedelju, i glasaju za listu broj 1 i time glasaju za bolji i lepši Beograd.

Radojičić je zajedno sa kandidatima liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" razgovarao sa građanima na Cvetnom Trgu, gde su popili čaj i kako kaže razgovarali o Beogradu i šta će se sve raditi i izgraditi u budućnosti.

foto: Fonet

- Ovo je jedan od najhladnijih dana i mi smo, evo, zajedno sa građanima i danas. Puno ljudi je došlo i to je još jedan dokaz da nas velika većina Beograđana podržava. Veoma je važno da svi izađemo i obavimo svoju građansku dužnost, izađemo na izbore, povedemo porodice, prijatelje, da definitivno tu podršku koju imamo, na izborima pokažemo i dokažemo - rekao je Radojičić.

Prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" pozvao je da zajedno sa njima glasaju 4. marta "do pobede i do boljeg i lepšeg Beograda - zato što volimo Beograd".

BONUS VIDEO: Branko Ružić, Espreso intervju nedelje

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.