Šešelj (SRS): Unećemo stabilnost i odgovornost u vlast, naši kadrovi su pošteni i sposobni
Završna konvencija Srpske radikalne stranke, Foto: Beta

siguran u uspeh na izborima

Šešelj (SRS): Unećemo stabilnost i odgovornost u vlast, naši kadrovi su pošteni i sposobni

Najvažnije na izborima je da čuvamo kutije, da nam ne pokradu glasove, zato se najviše uzdamo u rad naših kontrolora na izborima, istakao je Šešelj

Objavljeno:

Nosilac liste Srpske radikalne stranke (SRS) na beogradskim izborima Vojislav Šešelj je na završnoj konvenciji izjavio da će ta stranka doneti "snažan element stabilnosti i odgovornosti" ako bude na vlasti u Beogradu, jer su njeni kadrovi pošteni, sposobni i pouzdani. - Mi smo na vlasti u koaliciji u 30 opština u Srbiji, svi nas cene kao koalicione partnere jer su naši kadrovi, svi ljudi, koji učestvuju u vlasti i koje zaposlimo u organima vlasti, itekako sposobni, školovani i odgovorni ljudi - istakao je Šešelj.

Lider radikala Voja Šešelj
Lider radikala Voja Šešelj foto: Beta

On je dodao da je kandidat za gradonačelnika SRS "najbolji i da će ga, ukoliko sada ne postane gradonačelnik, kandidovati svaki sledeći put dok to ne postane". Šešelj je rekao da bi SRS mogla da bude na vlasti u koaliciji sa većinom stranaka koje učestvuju na izborima, ako se dogovore "pametno" o programu i ciljevima. - Mi sigurno nećemo u koaliciju sa Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem i Sašom Jankovićem, zatim sa Draganom Šutanovcem i Borisom Tadićem, sa Boškom Obradovićem i Sašom Radulovićem, kao ni sa Čedom Jovanovićem, to su četiri liste sa kojima ne možemo - istakao je on.

Siguran u uspeh na izborima
Siguran u uspeh na izborima foto: Beta

Kako je kazao, najbitnije je da se ne odriču svoje ideologije i programa i da su "u prednosti u odnosu na druge stranke jer su spremni da se žrtvuju za svoje ideje". - Najvažnije na izborima je da čuvamo kutije, da nam ne pokradu glasove, zato se najviše uzdamo u rad naših kontrolora na izborima - istakao je Šešelj. Prema njegovim rečima, veoma je važno da poslovanje u stranci "ostane čisto" i da se zadrži poverenje članova. - Imamo poverenje naroda i poverenje članstva i niko nas ne juri za neke dugove - kazao je Šešelj.

Bonus video:

Đorđo Žujović, Espreso tviter

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.