Savez invalida rada podržava listu SNS na izborima
Naprednjaci dobili novu podršku, Foto: Fonet

izbori

Savez invalida rada podržava listu SNS na izborima

Predsednik Saveza sa oko 400.000 članova, Božidar Cekić podsetio je da je aktuelna vlast u Beogradu samo prošle godine napravila više od 100 rampi za osobe sa invaliditetom

Objavljeno: 06:16h

Srpska napredna stranka učinila je mnogo na olakašavanju života osoba sa invaliditetom u Beogradu i celoj Srbiji, zbog čega je Savez invalida rada Srbije pozvao članove da na izborima u nedelju podrže listu „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd“.

Predsednik Saveza sa oko 400.000 članova, Božidar Cekić podsetio je da je aktuelna vlast u Beogradu samo prošle godine napravila više od 100 rampi za osobe sa invaliditetom, što je značajno olakšalo njihovo kretanje i pristup mnogim institucijama.

„Zahvaljujući brojnim podsticajima od strane države poslodavci su počeli da zapošljavaju osobe sa invaliditetom i mnogi su uspeli da pronađu posao. Takođe, doneti su brojni zakoni koji se tiču našeg položaja u društvu i zato naš Savez daje podršku listi ''Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!'' koja jedina ima puno razumevanje za probleme osoba sa invaliditetom i već godinama radi na njihovom rešavanju“, istakao je Cekić u saopštenju.

„Odgovornim poslovanjem dugovi su smanjeni za 700 miliona evra, imamo nove domove zdravlja i vrtiće, do prigradskih naselja konačno stiže vodovodna i kanalizaciona mreža. Najstariji Beograđani imaju punu pažnju i podršku trenutnog rukovodstva grada, a kako bismo mogli da nastavimo sa unapređenjem položaja osoba sa invaliditetom, ali i svih drugih građana Beograda, važno je da glasamo za listu „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!“, jer to je glas za sigurnu budućnost svih nas“, smatra Cekić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.