Vesić: Otvorene nove prostorije Udruženja penzionera Vračara
Foto: Beta

Beogradski izbori 2018.

Vesić: Otvorene nove prostorije Udruženja penzionera Vračara

Predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković rekao je da ta opština brine o svim građanima i podsetio da je pre dva meseca otvoren Klub za penzionere u Ulici prote Mateje 36

Objavljeno: 16:00h

U ulici Grčića Milenka na Vračaru danas su otvorene nove prostorije Udruženja penzionera Vračar.

'- Danas smo sa ponosom otvorili nove prostorije Udruženja penzionera Vračar. Stare prostorije, koje su bile u Krunskoj ulici, vraćene su restitucijom, pa su opština Vračar i Grad Beograd pomogli da penzioneri dobiju nove prostorije, da u njima mogu da organizuju aktivnosti i život onako kako je i dostojno ljudima u trećem dobu koji zaista treba da uživaju u plodovima svog rada'', rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

Podsetivši da je na Vračaru nedavno otvoren još jedan Klub za seniore, Vesić je naveo da trenutno u toj opštini postoje dva takva kluba, a da je na teritoriji celog Beograda ukupno 28 klubova.

'- Trudimo se da, ne samo na taj način, već i drugim aktivnostima pomognemo organizovanje života naših najstarijih sugrađana - rekao je Vesić.

Navodeći da na opštini Vračar živi 17.000 penzionera, istakao je da ta opština na poseban način brine o najstarijim sugrađanima.

'- Opština Vračar ima čitav niz besplatnih programa za penzionere koje sprovodi što sama što u saradnji sa Gradom Beogradom. Želim da ih pohvalim, jer su primer odgovorne opštine koja brine o svojim građanima - naglasio je Vesić.

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević rekla je da je ovo pravi primer saradnje Grada Beograda i opštine Vračar kada je u pitanju socijalna politika i odnos prema najstarijim sugrađanima. Navodeći da je Grad u prethodne četiri godine otvorio osam novih klubova za penzionere, Stanisavljević je najavila da je u planu otvaranje još dva takva kluba.

Predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković rekao je da ta opština brine o svim građanima i podsetio da je pre dva meseca otvoren Klub za penzionere u Ulici prote Mateje 36.

Bonus video:

Maja Gazdić (SNS), Espreso intervju

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.