Dveri kritikuju dolazak Aje Jung u Skupštinu Srbije
Boško Obranović je lider Dveri, Foto: Damir Dervišagić

saopštenje

Dveri kritikuju dolazak Aje Jung u Skupštinu Srbije

Obradović i Radulović koji su i poslanici, za sutra su zakazali konferenciju za novinare i kao goste u Skupštini pozvali studente pravnog fakulteta da sa njima razgovaraju o proceduri usvajanja budžeta, ali je traženo da promene termin

Objavljeno: 06:31h

Pokret Dveri saopštio je danas da je konferenciji za novinare predsednika pokreta Dveri i Dosta je bilo Boška Obradovića i Saše Radulovića u Skupštini Srbije promenjen termin, jer će u terminu koji su prvobitno tražili tu instituciju posetiti druga na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Aja Jung. Kako se navodi u saopštenju, Obradović i Radulović koji su i poslanici, za sutra su zakazali konferenciju za novinare i kao goste u Skupštini pozvali studente pravnog fakulteta da sa njima razgovaraju o proceduri usvajanja budžeta, ali je traženo da promene termin.

- Obrazloženje je da ne žele gužvu jer Aja Jung organizuje svoj događaj koji pri tom nigde nije najavljen - navodi se u saopštenju Dveri. Dveri su upitale da li je Skupština Srbije privatno vlasništvo Aleksandra Vučića ili dom narodnih poslanika i kako je moguće da se za dva šefa poslaničkih grupa ne može obezbediti bar jedna od nekoliko skupštinskih sala, a da prednost ima lice koje nije narodni poslanik niti ima bilo koju državnu ili javnu funkciju. Taj pokret ocenio je da se, što su bliži izbori za Skupštinu Beograda, pojačava "represija vlasti prema koaliciji Dveri i Dosta je bilo".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.