Varufakis podržao Inicijativu Ne da(vi)mo Beograd
Foto: Fonet

Inostrana podrška

Varufakis podržao Inicijativu Ne da(vi)mo Beograd

"Podrškom inicijativi Ne da(vi)mo Beograd širimo svoju panevropsku mrežu pobunjenih gradova izvan zvaničnih okvira Evropske unije i u praksi demonstriramo svoju politiku - a to je da zahtevamo, zajednički, širom Evrope, da vratimo naše gradove, naša prirodna bogatstva, naše države, vrativši im našu Evropu

Objavljeno:

Bivši grčki ministar finansija i osnivač pokreta DIEM25 Janis Varufakis podržao je danas Inicijativu Ne da(vi)mo Beograd u trci za predstojeće beogradske izbore.

"Podrškom inicijativi Ne da(vi)mo Beograd širimo svoju panevropsku mrežu pobunjenih gradova izvan zvaničnih okvira Evropske unije i u praksi demonstriramo svoju politiku - a to je da zahtevamo, zajednički, širom Evrope, da vratimo naše gradove, naša prirodna bogatstva, naše države, vrativši im našu Evropu", rekao je Varufakis, a saopštila Inicijativa.

Prethodno je pan-evropski pokret DIEM25, glasovima članstva širom Evrope, doneo odluku da stane iza inicijative Neda(vi)mo Beograd.

Kako su naveli iz Incijative, podršku im je dala i gradonačelnica Barselone Ada Kolau iz pokret Barselona en Komu (Zajedno za Barselonu), kao i pokret "Zagreb je naš".

BONUS VIDEO:

Branko Ružić, Espreso intervju nedelje

(Espreso.co.rs / Agencija )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.