Mitić: Da Beograd bude grad gde je u redu biti drugačiji!
Kandidatkinja za odbornicu LDP Anita Mitić, Foto: Espreso

za sve ljude

Mitić: Da Beograd bude grad gde je u redu biti drugačiji!

Dodala je da je najvažnije da se stvori promena u društvu koja nam je neophodna i da Beograd bude grad gde je u redu biti drugačiji, jer "danas ne postoji kosmopolitski duh Beograda"

Objavljeno:

Kandidatkinja za odbornicu LDP Anita Mitić izjavila je da je u Beogradu "neophodan siguran prostor za LGBT osobe", kao i da je važno da na čelo Parade ponosa stane prvi čovek ili žena Beograda.

Navodeći da se LDP oduvek borila za prava LGBT zajednice, Mitić je navela da Parada ponosa mora i dalje da se održava, a da podrška ne bude samo finansijska, već i iskrena, jer je za nju "to najvažnija stvar i očekuje to i od gradske vlasti".

"Da se ne zavaravamo, ovo nije beogradska tema, ovo je tema Srbije, tema regiona. Nećemo se baviti samo komunalnim pitanjima, treba da se bavimo onim što je suština i politika", rekla je Mitić na debati "I mi glasamo", udruženja "Da se zna", a saopštila je LDP.

Dodala je da je najvažnije da se stvori promena u društvu koja nam je neophodna i da Beograd bude grad gde je u redu biti drugačiji, jer "danas ne postoji kosmopolitski duh Beograda".

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.