ŠTA RADITE BRE: Cenzura u režiji Vesića i Malog!
Sporni bilbordi, Foto: Promo

izbori u beogradu

ŠTA RADITE BRE: Cenzura u režiji Vesića i Malog!

Blibordi s predizbornim porukama ove grupe su cenzurisani, kako navode u saopštenju

Objavljeno: 12:14h

Grupa građana "Šta radite bre – Marko Bastać" bahatom i nerazumnom odlukom kompanije DPC onemogućena je da svoje predizborne poruke postavi na unapred zakupljene bilborde u gradu i tako je direktno izvršen uticaj na čitav izborni proces.

Aktivisti ove odborničke liste predvođeni njenim nosiocem Markom Bastaćem zbog toga su danas ispred zgrade DPC u znak protesta doneli odštampane slogane, koji su cenzurisani iz neobjašnjivih razloga, kako kažu u saopštenju grupe.

Sporni bilbordi
Sporni bilbordifoto: Promo

- Ovo su rešenja koja su zabranili novi beogradski cenzori. Nisam siguran da li su zabranili Komšu ili im samo smetaju naše poruke. Zabranila ih je kompanija koja na netransparentan način dobija dozvole za postavljenje reklamnih objekata u zaštićenim gradskim zonama uz zaprepašćenje svih onih koji se bave urbanizmom i arhitekturom. Na tim reklamnim objektima bez prestanka se u još jednom, ne baš jasnom odnosu, emituje sajt "Beograd živi" koji promoviše rad dvojca Mali- Vesić. Njih ne interesuje to što su potpisali ugovor, čak ni na to što smo im u skladu sa njihovim zahtevom ceo taj ugovor platili avansno. Tužba koju podnosimo neće umanjiti štetu koju trpimo. Još jedna bahata tajkunska kompanija koja je u funkciji Siniše i Gorana, odlučila je da direktno utiče na izborni proces. REM je tako dobio ozbiljnu konkurenciju - rekao je Bastać i istakao:

Sporni bilbordi
Sporni bilbordifoto: Promo

- Beograd ne sme da ostane u rukama povlašćene političke kaste i tajkunčića bliskih svakom režimu. Četvrtog marta počinje demontaža tog sistema. Interesi svih onih koji su deo tog sistema i koji zloupotrebljavaju gradske resurse tada će prestati da budu važniji od interesa građana. Četvrtog marta ukidamo komunalnu policiju i smanjujemo cenu grejanja. Četrvtog marta ukidamo Infostan i oslobađamo Komšu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.