Stefanović: Novi set neistina Dragana Đilasa
Nebojša Stefanović i Dragan Đilas, Foto: Fonet

Oštro!

Stefanović: Novi set neistina Dragana Đilasa

- Očigledno mu nije bilo dovoljno što je uhvaćen u brutalnoj laži da je izgradio školu 'Danilo Kiš' u naselju Stepa Stepanović, što je tek posle desetak dana i sam priznao da nije tačno, već nastavlja da ponavlja laži kako aktuelna gradska vlast nije izgradila nijedan vrtić - rekao je Stefanović

Objavljeno:

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović kaže da je Dragan Đilas nastavio sa "kampanjom laganja Beograđana iznošenjem novog seta neistina", pa ponavlja kako aktuelna gradska vlast nije izgradila nijedan vrtić.

"Očigledno mu nije bilo dovoljno što je uhvaćen u brutalnoj laži da je izgradio školu 'Danilo Kiš' u naselju Stepa Stepanović, što je tek posle desetak dana i sam priznao da nije tačno, već nastavlja da ponavlja laži kako aktuelna gradska vlast nije izgradila nijedan vrtić", rekao je Stefanović, a saopštila SNS.

Ne veruje, kaže, da Đilas pati od amnezije i da nema načina da se uveri da su u poslednje četiri godine otvoreni novi vrtići "Mala Sirena", "Zvončica" i "Dragan Laković", već da svesno pokušava da obmane građane.

"Ne samo da ih laže o prošlosti, već i o budućnosti, obećavajući im besplatne vrtiće", dodao je Stefanović.

"Verovatno misli da su građani zaboravili da je u vreme njegove vladavine cena vrtića bila 9.700 dinara, a da je danas 5.590 dinara i da je upisano čak 20.000 mališana više, nego dok je Đilas vodio Beograd. Zbog skoro duplo skupljih vrtića, više od 15.000 roditelja tužilo je Grad i troškove Đilasove bahatosti danas plaćaju svi Beograđani", rekao je Stefanović.

Navodi i da to kako je Đilas brinuo o najmlađim sugrađanima, najbolje pokazuje "otimanje 'Pionirskog grada' od dece", gde je sagradio kuću "Velikog brata".

"Umesto da to bude mesto za igru mališana, on je taj prostor koristio kako bi svojim firmama obezbedio ogromnu zaradu. Godišnji zakup za svoje 'rijaliti poslovanje' plaćao je svega 15.000 evra, a otimanjem od dece zaradio je milione", kazao je Stefanović.

BONUS VIDEO:

Branko Ružić, Espreso intervju nedelje

(Espreso.co.rs / Agencija )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.