Damjanović: Rešićemo problem saobraćajnog povezivanja Lazarevca sa Beogradom
Miljan Damjanović o Lazarevcu, Foto: Filip Plavčić

izbori

Damjanović: Rešićemo problem saobraćajnog povezivanja Lazarevca sa Beogradom

Lazarevac je gradska beogradska opština kojoj se moraju vratiti određene nadležnosti - rekao je Damjanović.

Objavljeno:

Kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović razgovarao je sa kandidatima za gradske odbornike iz Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Lazarevac i tom prilikom iznet je detaljan plan razvoja Lazarevca.

- Ceo Lazarevac i ceo Beograd mi želimo da vodimo na srpski način, a to znači da se ponašamo domaćinski, da ravnomerno razvijamo sve opštine, nebitno da li su one centralne ili prigradske. Takođe, moramo rešavati nagomilane ekološke probleme, da otklonimo eventualne uzroke koji mogu izazvati katastrofu. Mi imamo rešenje i za te probleme - istakao je Miljan Damjanović.

- Drugi problem jeste saobraćajno povezivanje Lazarevca sa Beogradom, zapravo jedna vrsta integracije. Lazarevac je gradska beogradska opština kojoj se moraju vratiti određene nadležnosti. Mi smo još prošle godine ponudili i rešenje problema legalizacije, a kroz rešavanje tog problema izdvojena sredstva građana ostaju u budžetu Opštine Lazarevac. Ono što plaćaju ostaće opštini, a neće ići gradu. Radikali imaju dosta već spremnih rešenja - rekao je Damjanović.

Damjanović o samostalnosti Lazarevca
Damjanović o samostalnosti Lazarevca foto: Fonet

- Naši kandidati ispred Opštine Lazarevac, Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke boriće se srčano kako za čitav Beograd, tako i za vašu opštinu. Ipak, uvek postoji lokalpatriotizam, i to je zaista tako. Lazarevac je najudaljenija beogradska opština i ona na ovaj način ne može da funkcioniše, što se i videlo u prethodnih nekoliko godina - istakao je Damjanović.

BONUS VIDEO: Espreso Twitter: Miljan Damjanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.