NE PITAJ NAS ODAKLE NAM, ŠTO SI TAKO NEVASPITAN? Da li će ova pesma da PRESUDI IZBORE? (VIDEO)
Foto: Printscreen

beogradski izbori

NE PITAJ NAS ODAKLE NAM, ŠTO SI TAKO NEVASPITAN? Da li će ova pesma da PRESUDI IZBORE? (VIDEO)

Izbori u prestonici su za manje od nedelju dana, a o ovoj pesmi priča ceo grad

Objavljeno:

Ostalo je još šest dana do beogradskih izbora, kad će Beograđani odlučiti kome će pokloniti poverenje - vladajućoj SNS listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" ili nekoj od opozicionih.

Predizborna kampanja je u jeku, pa predstavnici lista na sve načine pokušavaju da privuku pažnju birača, bilo kroz podršku javnih ličnosti - glumaca, pevača, lekara, sportista, koji pozivaju glasače da izađu na izbore i zaokruže "njihovog" favorita, bilo kroz neki interesantan spot ili možda čak i skandal.

Listu "Ne davimo Beograd" podržao je mladi reper Arafat, poklonivši im pesmu "Najgora deca.

Kad čujete reči, biće vam mnogo jasnije kako su se reper i ova lista spojili.

- Mi smo najgora deca, mi smo najgore sluge, mi smo najgori ološ, rastemo u najgore ljude. Jednog dana kada sve na svome bude, videćemo ko će šta da uzme. Nema ništa od nas, nema ništa od nas, ceo život slušamo kako nema ništa od nas. Ovde popovi su kao dileri, krste u najkama, talentovani sportisti sad treniraju flašama, dobri đaci leti idu u jaknama, mora da im je 'ladno ili je priča paklena. Da li bi išao u Amsterdam ili bi možda do Frankfurta. Ne pitaj nas odakle nam, što si tako nevaspitan - reči su pesme "Najgora deca".

Vojislav Dragović Arafat kaže za Espreso da je podržao Inicijativu "Ne davimo Beograd", jer mu je primamljiv njihov plan i program.

- Dao sam im jednu od svojih traka u znak podrške, jer su mi kul njihov akcije, pristup i način delovanja. A i realno, sviima je pun ku*ac ižvakanih, izmišljenih osobica koje svi vrlo dobro poznajemo - oštro će Arafat.

Poslušajte njegovu pesmu:

Bonus video:

Branko Ružić, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.