Predizborni video inicijative Ne davimo Beograd: Promene dolaze! (VIDEO)
Predizborni video Ne davimo Beograd, Foto: Printscreen Youtube

PREDIZBORNI SPOT

Predizborni video inicijative Ne davimo Beograd: Promene dolaze! (VIDEO)

Ako na pitanje Čiji grad? znate odgovor, znaćete i šta treba da radite 4. marta. Poklič slobode i borbe "Naš grad!" unosimo i u gradsku skupštinu spremni da ga sprovedemo u delo

Objavljeno:

U protekle tri godine smo protestima, akcijama, sprečavanjem deložacija, analizama ugovora, tužbama, razgovorima u mesnim zajednicama, ali i spremnošću da uprkos napadima i pretnjama ne pokleknemo pokazali da smo spremni da branimo javni interes i da se borimo za NAŠ GRAD.

Za grad u kome se ne plašiš da ostariš, u kome se ne plašiš da se razboliš ili da zatrudniš. U kome imaš gde da živiš i šta da jedeš. U kome niko nije bez krova nad glavom. U kome si pošteno plaćen za posao koji radiš. Grad u kome postoje zajednički i javni prostori. U kome si siguran da ti se na vratima neće pojaviti ekipa sa fantomkama samo zato što smetaš investitorima. U kome ima mesta za različitosti, u kome vlada poštovanje, solidarnost i u kome ljudi nisu jedni drugima konkurencija i pretnja.

Ova borba traje odavno, a promena se već dešava i dolazi odozdo udruživanjem građana u komšilucima, blokovima i naseljima, mesnim zajednicama i skupštinama stanara širom Beograda. Izbori su njeno novo poglavlje.

Ako na pitanje Čiji grad? znate odgovor, znaćete i šta treba da radite 4. marta. Poklič slobode i borbe “Naš grad!” unosimo i u gradsku skupštinu spremni da ga sprovedemo u delo.

Bonus video Espreso Twitter: Milan Damjanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.