BASTAĆ ODRŽAO PREDIZBORNU KONVENCIJU: Neću prestati da se borim dok ne proteramo agresiju i nasilje iz Beograda!
Konvencija grupe građana "Šta radite bre", Foto: Promo

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

BASTAĆ ODRŽAO PREDIZBORNU KONVENCIJU: Neću prestati da se borim dok ne proteramo agresiju i nasilje iz Beograda!

"Pobedili smo i kada sam odbio da učestvujem u političkom rijalitiju koji na RTS-u režiraju Krle i Bujke"

Objavljeno: 13:44h

Grupa građana “Šta radite bre – Marko Bastać” održala je danas u velikoj sali Sportskog centra “Milan Gale Muškatirović” na Dorćolu predizbornu konvenciju na kojoj se okupilo više od hiljadu simpatizera i aktivista. Okupljenima se obratio Marko Bastać, nosilac liste “Šta radite bre” na gradskim izborima.

Bastać se ne predaje
Bastać se ne predaje foto: Promo

- Želim da se izvinim mojoj porodici i prijateljima zbog stresa kroz koji prolaze izazvanog napadom na mene. Izvinjavam im se i obećavam da neću prestati da se borim dok iz Beograda ne proteramo agresiju i nasilje, ma ko da je njihov promoter, inspirator ili izvršilac. U skladu s tim konsultovao sam se sinoć i jutros sa kandidatima za odbornika sa naše liste i odlučili smo da nećemo da se povučemo. Ova kampanja je značajno proširila našu porodicu, porodicu koja je odlučna u borbi za Beograd, koji ćemo pretvoriti u naš zajednički dom. Da bi uspeli u toj našoj nameri potrebni su nam sloboda i demokratija. Zato od sutra pa do kraja kampanje kod Delijske česme u Knez Mihailovoj pokrećemo akciju “Praznik demokratije”, u okviru koje možete 24 sata dnevno da razgovarate sa kandidatima za odbornike u našem izbornom štabu. Povodom toga organizovaćemo tribine i koncerte. Ostajemo čvrsto opredeljeni da se borimo za Beograd koji pripada građanima a ne korumpiranoj političkoj eliti i njihovim podanicima - rekao je Marko Bastać i dodao:

- Nakon što smo u rekordnom roku skupili potpise i predali naše kandidature rekao sam da smo ostvarili prvu pobedu. Naglasio sam tom prilikom da to neće biti jedina pobeda. Pobedili smo od tada još mnoštvo puta. Pobedili smo time što smo nametnuli temu referenduma o tome kako se i na šta troši novac na lokalnom nivou. Pobedili smo jer smo otkrili ko zagađuje naše reke i obeležili ga u javnosti. Pobedili smo jer smo pronašli spregu bahatih tajkunskih graditelja koji zatvaraju gradske prolaze. Pobedili smo jer su svi počeli da pričaju o komunalnoj policiji. Mi nećemo da pričamo, mi samo nameravamo da je ukinemo. Pobedili smo i kada sam odbio da učestvujem u političkom rijalitiju koji na RTS-u režiraju Krle i Bujke. Pobedili smo i danas, upravo sam dobio informaciju da smo pokrili kontrolorima sva izborna mesta. Čestitam! Idemo dalje.

Bonus video Espreso Twitter: Milan Damjanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.