Zoran Radojičić: Spreman sam za izazov funkcije gradonačelnika
Zoran Radojičić ima veliku podršku Aleksandra Vučića, Foto: Fonet

izbori 2018.

Zoran Radojičić: Spreman sam za izazov funkcije gradonačelnika

- Nastavićemo rad na projektu Tiršova 2. Počećemo izgradnju savremene dečije bolnice i time unaprediti lečenje naše dece. Takođe, metro je sledeći veliki investicioni projekat koji će promeniti filozofiju glavnog grada - istakao je Radojičić

Objavljeno: 06:52h

Prvi na listi za odbornike "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Zoran Radojičić izjavio je da je spreman za izazov funkcije gradonačelnika Beograda. On je za dnevni list Blic rekao da bi bila velika čast i odgovornost da vodi tim koji bi bio na čelu Beograda, a od velikih projekata najavio je bolnicu "Tiršova 2" i metro. - Nastavićemo rad na projektu Tiršova 2. Počećemo izgradnju savremene dečije bolnice i time unaprediti lečenje naše dece. Takođe, metro je sledeći veliki investicioni projekat koji će promeniti filozofiju glavnog grada - istakao je Radojičić. Na pitanje kolike su šanse da bude gradonačelnik Beograda, Radojičić je rekao da to zavisi od Beograđana koji će sledeće nedelje dati svoj sud o programu i timu koji su ponudili.

- Verujem da će gradonačelnik biti samo prvi u snažnom timu posvećenih profesionalaca koje smo kandidovali da vode naš grad. Bila je čast stati na čelo ove liste, biće čast i velika odgovornost stati na čelo prestolnice. Ja sam spreman za taj izazov - rekao je Radojičić. Dodao je i da će nastaviti da doprinosi kao nestranačka ličnost, koju je kako navodi, "SNS prepoznao kao komadić koji nedostaje političkoj sceni Srbije".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.