SNS osudila fizički i verbalni napad aktivista DJB-Dveri
Naprednjaci su oštro osudili nasilje, Foto: Marina Lopičić

Reakcija

SNS osudila fizički i verbalni napad aktivista DJB-Dveri

- Od batinaške koalicije ništa drugo nije za očekivati - navodi se u saopštenju SNS

Objavljeno:

Srpska napredna stranka saopštila je danas da osuđuje fizički i verbalni napad aktivista koalicije DJB-Dveri, na žene koje su u Batajnici predstavljale tu stranku.

- Od batinaške koalicije ništa drugo nije za očekivati, a sada je već svima jasno da je njihova jedina politika mržnja, laži i fizički obračun sa neitomišljenicima - navodi se u saopštenju SNS.

Iz SNS podsećaju i tvrde da su ti isti aktivisti "šarlatanske" koalicije DJB-Dveri, u izbornoj noći 2016. godine napali članicu RIK-a Maju Pejčić, ali i novinarke RTV Pink, navodeći da se tu nisu zaustavili već i fizički nasrnuli i na predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković, kao i na šefa poslaničke grupe SNS Aleksandra Martinovića.

- SNS, kao i svaki put do sada, najoštrije osuđuje svaki vid nasilja, a nadležne državne organe pozivamo da počinioce privedu pravdi, dok siledžijama Bossku Obradoviću i Saši Raduloviću poručujemo, da nećemo stati i odustati od naše borbe za moderan i uređen Beograd u kome je svaki vid nasilja neprihvatljiv - navodi se u saopštenju stranke.

Ranije danas, pokret "Dosta je bilo" uputio je medijima saopštenje u kojem tvrdi da su njihove aktiviste na pijaci u Batajnici napali aktivisti SNS.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.