NOVA STRANKA osudila napad na Bastaća: Otvoreno nasilje je sve učestalije, OVO JE DIVLJAŠTVO!
Napad na Bastaća osudili su mnogi, Foto: Printscreen Youtube / Šta radite bre Marko Bastać

Beogradski izbori 2018.

NOVA STRANKA osudila napad na Bastaća: Otvoreno nasilje je sve učestalije, OVO JE DIVLJAŠTVO!

On je ukazao da je zbog sve učestalijeg i otvorenijeg nasilja koje generiše režimska stranka, ugrožena regularnost izbornog procesa

Objavljeno: 17:57h

Zamenik predsednika Nove stranke (Nova) i kandidat za gradskog odbornika liste "Da oslobodimo Beograd" Aleksandar Stanković najoštrije je osudio fizički napad na Marka Bastaća, predsednika GO Stari grad i nosioca jedne od lista za beogradske izbore.

On je ukazao da je zbog sve učestalijeg i otvorenijeg nasilja koje generiše režimska stranka, ugrožena regularnost izbornog procesa.

- Šokiran sam bestijalnim napadom na Marka Bastaća. U svoje ime, kao kandidata za gradskog odbornika, i u ime Nove stranke najoštrije osuđujem ovaj divljački napad i pozivam sve međunarodne organizacije u čijem delovanju je sprovođenje vladavine prava i demokratije, a pre svega Savet Evrope, da ozbiljno i pažljivo prate predizbornu kampanju u narednih nedelju dana - rekao je Stanković, a prenosi Nova.

On je apelovao na međunarodne organizacije i da obezbede praćenje izbornog procesa u nedelju, 4. Marta i uputio zahtev policijskim i pravosudnim organima da hitno reaguju.

Bonus video: Branko Ružić, Espreso intervju nedelje

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.