AKTIV ŽENA PS: Napad Đilasa na Irenu Vujović SEKSIZAM!
Napad Đilasa na Irenu Vujović ocenjen je kao seksistički, Foto: Fonet/Beta

osuda

AKTIV ŽENA PS: Napad Đilasa na Irenu Vujović SEKSIZAM!

Aktiv žena PS pita sve aktiviste i borce za ženska prava zašto ćute i zašto se ne oglase i ne osude "primitivne napade Dragana Đilasa na gospođu Vujović"

Objavljeno:

Aktiv žena Pokreta socijalista najoštrije je osudio danas, ocenjuju, seksističke napade Dragana Đilasa na predsednicu opštine Savski venac i jednu od nosilaca liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Irenu Vujović.

Kako je navedeno u saopštenju, Vujović je izložena najprimitivnoj i najprizemnijoj kampanji Đilasa samo zato što je pametna, uspešna i sposobna, mlada žena, koja iza sebe ima zavidne rezultate u Beogradu.

"Zahvaljujući odgovornom i marljivom radu Irene Vujović, Draganu Đilasu i njegovim dosovskim prijateljima je put do pune gradske kase sve dalji, jer Beograđani umeju da naprave razliku između onih koji rade u njihovom interesu i onih koji su ih godinama krali. Nažalost, primitivni, bahati i nasilnički Đilasovi postupci prema ženama su dobro poznati i nismo nimalo iznenađene", ističe se u saopštenju.

Aktiv žena PS pita sve aktiviste i borce za ženska prava zašto ćute i zašto se ne oglase i ne osude "primitivne napade Dragana Đilasa na gospođu Vujović".

Bonus video:

KURIR NA LICU MESTA PUCNJAVA U BEOGRADU: Mladić ranjen u obe noge! U teškom stanju prebačen u Urgentni centar!

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.