Obradović (Dveri): Naša politika je jednostavna - decentralizacija
Boško Obradović, harizmatični lider Dveri, Foto: Beta

kampanja boška obradovića

Obradović (Dveri): Naša politika je jednostavna - decentralizacija

On je naveo i da je su za lokalni referendum na kom bi građani odlučivali u šta treba investirati njihova sredstva dobijena na primer od poreza na imovinu

Objavljeno:

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da je decentralizacija jedna od ključnih stvari za koje se zalaže lista "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate", saopštila je danas informativna služba Dveri. Obradović je na tribini u Mladenovcu rekao da je opštinama potrebno vratiti njihove izvorne nadležnosti i prihode kako bi građani tih opština mogli odlučivati šta će da se radi od njihovog novca.

- Naša politika je jednostavna - decentralizacija. Vratiti gradskim opštinama mnogo više njihovih izvornih nadležnosti, njihovih izvornih prihoda i njihove imovine i da onda vi u vašim opštinama možete više da se pitate i odlučujete i kažete šta ćete i kako raditi - rekao je Obradović.

On je naveo i da je su za lokalni referendum na kom bi građani odlučivali u šta treba investirati njihova sredstva dobijena na primer od poreza na imovinu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.