ZORANA MIHAJLOVIĆ UDARILA PO ĐILASU: Njegova vlast je ostavila dug prema porodiljama i trudnicama od 390 miliona dinara!
Zorana Mihajlović i Dragan Đilas, Foto: Fonet/Kostadin Kamenov/Fonet

Izbori u Beogradu 2018.

ZORANA MIHAJLOVIĆ UDARILA PO ĐILASU: Njegova vlast je ostavila dug prema porodiljama i trudnicama od 390 miliona dinara!

Ona ističe da građani na predstojećim izborima u Beogradu imaju priliku da još jednom pokažu šta misle o onima koji su gradu ostavili dug od 1,12 milijardi evra

Objavljeno:

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović upitala je da li je Dragan Đilas, koji danas obećava brigu za ljude, isti onaj Dragan Đilas čija vlast je ostavila iza sebe dug od 5,3 milijardi dinara prema najugroženijim Beograđanima, deci, trudnicama i porodiljama.

- Prevario se bivši gradonačelnik Dragan Đilas ako misli da je zaboravljeno šta je ostavio iza sebe, i da može da obmanjuje građane lažnim obećanjima. Licemerno je da besplatne vrtiće i pomoć za stanarinu mladim bračnim parovima obećava Đilas, čija vlast je ostavila dug prema trudnicama i porodiljama od gotovo 390 miliona dinara - kaže Mihajlović.

Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović foto: Beta/Saša Đorđević

Ona dodaje i da je aktuelna gradska vlast taj dug izmirila i da Grad Beograd danas nema ni dan kašnjenja u isplati socijalnih davanja, saopšteno je iz pres službe Mihajlović.

Ona ističe da građani na predstojećim izborima u Beogradu imaju priliku da još jednom pokažu šta misle o onima koji su gradu ostavili dug od 1,12 milijardi evra i koji znaju samo kako da potroše novac građana, ali ne i kako se budžetom raspolaže odgovorno i domaćinski.

- Kako izgleda kad se zaista brine o ljudima pokazala je upravo ova gradska vlast, tako što je smanjila dug Beograda za 500 miliona evra, uvela red u javna preduzeća koja su pod Đilasom grcala u gubicima, tako što je obezbedila pomoć za sve porodilje u Beogradu i novih 12.000 mesta u vrtićima - kaže Mihajlović.

BONUS VIDEO: Đorđo Žujović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.