NAJVEĆI BLAM IZBORA 2018: Pogledajte kako se ova političarka IZGUBILA na predstavljanju na RTS-u! (VIDEO)
Aleksandra Apelić iz Ruske stranke, Foto: Printscreen/Twitter/@stonexman

Zbunjenost, trema ili nešto treće?

NAJVEĆI BLAM IZBORA 2018: Pogledajte kako se ova političarka IZGUBILA na predstavljanju na RTS-u! (VIDEO)

Da li je do treme zbog nastupa pred kamerama Javnog servisa ili nečeg drugog ne znamo, ali njeni "protivnici" u studiju su zbog toga doživeli "transfer neprijatnosti"

Objavljeno:

U emisiji "Reč na reč" na RTS u okviru koje se uoči predstojećih gradskih izbora u Beogradu, predstavljaju izborne liste, dogodio se jedan od najsmešnijih momenata na televiziji u poslednje vreme.

Predstavnica liste "Ruska stranka - Mile Milošević", Aleksandra Apelić nije se baš najbolje snašla u svom pojavljivanju pred televizijskim kamerama.

Ona se potpuno zbunila kada je pokrenuta priča oko socijalnih davanja, te je u osnovi ponavljala jednu istu rečenicu na dva načina, sa sve neuobičajeno dugim pauzama.

U pojedinim momentima je podsetilo kao kada izađete na ispit i ne znate odgovor na pitanje koje vam je postavio profesor, pa pokušavate na sve moguće načine da se vadite, ali vam ne ide.

Ostali učesnici debate su, usled njene zbunjenosti i zaplitanja jezikom, osetili i mali kako se to u psihologiji zove "transfer neprijatnosti".

A naravno, društvenim mrežama nije bilo potrebno mnogo da "eksplodiraju" posle njenog "nastupa".

Da još kažemo da su pored Aleksandre Apelić, u debati i predstavljanju izbornih lista u emisiji, učestvovali i Miloš Jovanović ispred liste "Dr Miloš Jovanović – Demokratska stranka Srbije", Nebojša Žugić ispred liste "Zelena stranka Srbije", Nenad Prokić ispred liste "Dr Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja", Aleksandar Stanimirović ispred liste "Zelena stranka – Kakav Beograd želiš? Misli." i Predrag Marković ispred liste "Predrag Marković – Pokret obnove Kraljevine Srbije".

BONUS VIDEO: Đorđo Žujović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.