ŠTA RADITE BRE: Nećemo sa SNS – potpis i pečat!
Marko Bastać na potpisivanju izjave odborničkih kandidata "Šta radite bre - Marko Bastać"., Foto: Šta radite bre

časna reč

ŠTA RADITE BRE: Nećemo sa SNS – potpis i pečat!

Sumrak saga na temu pravih i lažnih opozicionara se nastavlja. Optužbe smenjuju zakasneli pozivi na saradnju i iznuđena obećanja. Mi ne obećavamo već se obavezujemo. Danas su kandidati sa liste „Šta radite bre – Marko Bastać“ kod notara overili svoje izjave.

Objavljeno:

Kandidati za gradske odbornike Grupe građana "Šta radite bre – Marko Bastać" potpisali su danas izjavu koja je overena kod notara, da ni pod kojim uslovima neće sarađivati sa Srpskom naprednom strankom i da će se pridržavati programa svoje liste, koji je plod dogovora sa sugrađanima.

"Sumrak saga na temu pravih i lažnih opozicionara se nastavlja. Optužbe smenjuju zakasneli pozivi na saradnju i iznuđena obećanja. Mi ne obećavamo već se obavezujemo. Danas su kandidati sa liste „Šta radite bre - Marko Bastać“ kod notara overili svoje izjave.

Potpisivanje izjava odborničkih kandidata 'Šta radite bre - Marko Bastać
Potpisivanje izjava odborničkih kandidata "Šta radite bre - Marko Bastać".foto: Šta radite bre

U njima garantujemo pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću da nećemo sarađivati sa Srpskom naprednom strankom i da ćemo se pridržavati našeg programa koji je plod dogovora sa našim sugrađanima", rekao je Marko Bastać.

Potpis, pečat. Idemo dalje.

BONUS VIDEO:

TIZER „Da se ne lažemo“ o sporu Duška Vujoševića i KK Partizan

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.