Vučelić: Podržavaju Đilasa da oslabe Vučića!
Milorad Vučelić, Foto: Nebojša Mandić

Opoziciona hobotnica

Vučelić: Podržavaju Đilasa da oslabe Vučića!

U traganju za alternativom u borbi protiv Vučića, ide se na Đilasa, Jankovića i Jeremića. Znaju da oni nisu baš valjana alternativa, ali služe za male ugrize na telu vladajuće stranke

Objavljeno:

Cilj kampanje koja se vodi proitiv Aleksandra Vučića je da se on oslabi i da se na republičkom nivou njegova popularnost spusti ispod 50 odsto i ispod 40 u prestonici i lokalnim sredinama, izjavio je danas glavni i odgovorni urednik Večernjih novosti Milorad Vučelić.

"U traganju za alternativom u borbi protiv Vučića, ide se na Đilasa, Jankovića i Jeremića. Znaju da oni nisu baš valjana alternativa, ali služe za male ugrize na telu vladajuće stranke" ocenio je Vučlić, čije su novine objavile da je suvlasnik kablovskog operatera SBB Dragan Šolak jedan od glavnih finansijera Đilasa u kampanji za gradonačelnika.

Vučelić podseća da je Đilas davno počeo da se bavi biznisom, a zatim se pojavio sa političkim uticajem.

"Tu je stalno njegova klackalica. Uzimanje vlasti i politički uticaj omogućuva hiljadu puta veći promet njegove firme "Dajrekt medija". Politička moć se onda koristi da se uvećava kapital. Kada se moć izgubi, obavljaju se fiktivne promene, vrši se određeni uticaj, a kada obrti novca ne budu dovoljni, ponovo se juriša na vlast. Tada se koriste sva sredstva. Podsćam da je Đilas opljačkao svoju stranku zajedno sa Šapićem, što je potvrđeno iz unutrašnjosti stranke. Dobija se, dakle, slika jedne hobotnice", kaže on za Pink tv.

Jedan krak hobotnice, ističe, čini agencija koja se bavi oglašavanjem, vlasnik kablovskih operatera, zatim unošenje novca koji može biti predmet internacionalne obrade, politički uticaj i interesi u vidu novca.

"Sve to zajedno čini hobotnicu ili spregu za ovladavanje javnom scenom i medijima" objašnjava Vučelić.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju, Ksenija Radovanović i Dobrica Veselinović, Ne davimo Beograd

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.