Jovanović (Narodna): Autentična opozicija ima šansu da pobedi 4. marta
Nikola Jovanović je aktivan u kampanji narodnjaka, Foto: Promo

kampanja u beogradu

Jovanović (Narodna): Autentična opozicija ima šansu da pobedi 4. marta

- SNS i SPS, uz sve prevare i prljavu kampanju, ne mogu da skupe više od 380.000 glasova, dok opozicionih glasača ima pola miliona - rekao je Jovanović

Objavljeno:

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da "autentična opozicija ima realnu šansu" da pobedi na predstojećim beogradskim izborima i pozvao građane da 4. marta izađu i glasaju i time uzmu sudbinu u svoje ruke. - SNS i SPS, uz sve prevare i prljavu kampanju, ne mogu da skupe više od 380.000 glasova, dok opozicionih glasača ima pola miliona - rekao je Jovanović u intervjuu za list "Danas" od utorka. Jovanović je pozvao birače da svoj glas daju listama za koje su uvereni da će preći cenzus i tako imati konkretnu mogućnost da sastave vlast bez SNS-a i SPS-a.

Neke liste učestvuju na izborima sa jedinim ciljem da dođe do rasipanja opozicionih glasova, koji će se potom preliti najviše SNS-u, dodao je Jovanović. Potpredsednik stranke Vuka Jeremića naveo je da lista "Dragan Đilas - Beograd odlučuje. Ljudi pobeđuju" vodi uspešnu kampanju, jer je, za razliku od naprednjaka, kandidovala konkretnog čoveka za gradonačelnika, kao i konkretan program od 15 tačaka za bolji život Beograđana i razvoj prestonice. - Obraćamo se direktno biračima i uopšte se ne bavimo drugim autentičnim opozicionim grupacijama - rekao je Jovanović. Jovanović je istakao da, sa druge strane, kampanja vladajuće stranke govori da se oni stide svojih ključnih ljudi, Siniše Malog i Gorana Vesića, jer su ih na listi sakrili iza lekara, balerina i penzionisanih sportista. Kampanja SNS, dodao je, govori i da ta stranka nema ništa da ponudi Beograđanima, jer se sastoji isključivo u blaćenju Đilasa i predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.