VUČIĆ IH POKAZAO SRBIJI, OVO SU NEVENA I NEMANJA, koje je udario oficir Vojske Srbije! (FOTO)
Mladi aktivisti SNS Nevena i Nemanja, Foto: Happy tv printscreen

ćirilica

VUČIĆ IH POKAZAO SRBIJI, OVO SU NEVENA I NEMANJA, koje je udario oficir Vojske Srbije! (FOTO)

- Ja sam ponosan što imamo ovakvu divnu decu, koja nikoga ne biju. Što si pretukao devojku? - pitao je Vučić oficira VS

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je sinoć u emisiji Ćirilica kod voditelja Milomira Marića da je u Srbiji sve izokrenuto zarad političkih interesa, jer je nekima potrebna kasa Beograda i poručio nasilnicima, poput, kako je rekao, barabe od oficira, koji je ovih dana napao mlade naprednjake, da ih nije pokolebao i da neće moći da ih pokoleba.

- Ja sam ponosan što imamo ovakvu divnu decu, koja nikoga ne biju. Što si pretukao devojku? Nisi je pokolebao, ima ista uverenja koje je imala, a koja je htela s tobom da podeli. Ni ovog dečka koji igra fudbal, a od kojeg si teži 60 kilograma, nisi uspeo da pokolebaš iako si ga udario dva puta pesnicom - rekao je Vučić.

Istakao je da je njegova poruka ista i Jankoviću, Šapiću i Jeremiću.

Vučić je rekao da je pustio da teče hajka protiv njegove stranke, jer je slučajno jedan oficir udario jednu pristojnu, mladu devojku i mladića, a cela javnost je krenula da brani "časnog oficira".

Vučić je u studiju Hepi televizije prikazao javnosti Nevenu i Nemanju koji su napadnuti.

- Ta baraba, iako mu niko nije došao na vrata, izašao je napolje i ovu devojku udario preko zuba i po vratu. Šta biste uradili da vašoj ćerki tako nešto uradi - upitao je Vučić.

Ukazao je da je taj oficir mogao da zalupi vrata i kaže da neće da razgovara, i dodao da u celom svetu stranke u kampanji idu od vrata do vrata.

foto: Happy tv printscreen

- Što ti je teško da kažeš "nisam zainteresovan", već si trčao u pidžami i udario devojku zato što je stala i okrenula se da zapiše broj zgrade da zna gde su je jurili - objasnio je Vučić.

Rekao je da su "deca uljudno tražila razgovor a kao odgovor dobili "paljba stoko jedna", od oficira koji je potom je "sleteo dole da ih bije".

- U našem društvu je to bogougodno delo. Šta je da se desilo obrnuto, rekli bi da Vučićev crni aparat bije divne mlade ljude - rekao je on.

Podsetimo, kapetan Vojske Srbije je pre nekoliko dana napao aktiviste SNS koji su bili na terenu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.