Mihajlović (SNS): Đilas kao gradonačelnik ostavio veliki dug prema građanima
Zorana Mihajlović je oštra u kampanji, Foto: Beta/Miloš Miškov

kampanja

Mihajlović (SNS): Đilas kao gradonačelnik ostavio veliki dug prema građanima

Ona je navela da je tadašnja vlast ostavila dug od 5,3 milijarde dinara prema deci, porodiljama, socijalno ugroženim i invalidima

Objavljeno:

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je danas da građani ne treba da veruju obećanjima nekadašnjeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa jer je on dok je bio na vlasti, kako je navela, ostavio dugove i višedecenijski zaostatak u razvoju grada.

- Bivši gradonačelnik Dragan Đilas danas sa bilborda poručuje 'svi obećavaju, ja garantujem'. Čime to Đilas garantuje, kad je iza sebe ostavio dug od 1,12 milijardi evra, praznu gradsku kasu, nezavršene projekte i čitava naselja bez asfaltiranih puteva, vodovoda i kanalizacije? - navela je ona u saopštenju. Ona je navela da je tadašnja vlast ostavila dug od 5,3 milijarde dinara prema deci, porodiljama, socijalno ugroženim i invalidima.

"Samo trudnicama i porodiljama su dugovali gotovo 390 miliona dinara. Sve to je izmirila aktuelna gradska uprava i Grad Beograd više ne kasni ni dan u isplati", rekla je ona i dodala da iza SNS stoje rezultati i da ta stranka zbog toga može da obeća da će nastaviti da smanjuje dug.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.