ŠTA RADITE BRE ODRŽALI KONCERT U KNEZ MIHAILOVOJ: Violinom na Acu Lukasa!
Kocert u Knez Mihailovoj, Foto: Promo

izbori u beogradu

ŠTA RADITE BRE ODRŽALI KONCERT U KNEZ MIHAILOVOJ: Violinom na Acu Lukasa!

Održali su , koncert violinistkinje Milene Levajac, kao odgovor na sveprisutni kič i šund u prestonici koji promoviše aktuelna gradska vlast.

Objavljeno:

Grupa građana „Šta radite bre – Marko Bastać“ organizovala je danas u Knez Mihailovoj ulici,ispred izbornog štaba kod Delijske česme, koncert violinistkinje Milene Levajac, kao odgovor na sveprisutni kič i šund u prestonici koji promoviše aktuelna gradska vlast.

Iako vremenski uslovinisu bili povoljni, okupljeni sugrađani su glasnim aplauzima pozdravili muzičke bravure i grupu koja je izvela plesni performans.

- Svakoj gradskoj vlasti su puna usta kulture. Tek kada odu oni priznaju da kulturu baš i nerazumeju. Ova vlast je apsolutni šampion u tom pogledu. Oni od Beograda prave prestonicu kičai mesto jeftinog provoda.

Najbolji dokaz za to je novogodišnji koncert Ace Lukasa, čoveka koji je zajedno sa svojim partnerima ugasio najstariji sportski list na Balkanu – list Sport, čoveka koji je fizički napao novinare, čoveka koji je i na sudu priznao da je nasilnik. E taj Lukas je plaćen našim parama da zabavlja turiste i viče na sve nas sa bine pored naše skupštine. I tu nije kraj, on je ovih dana na postizbornoj turneji po beogradskim opštinama i promoviše svog ortaka, skrivenog kandidata za gradonačelnika Malog.

Večeras je u Železniku. Da bi to promenili neophodno je da menjamo ružičasti sistem vrednosti oslonjen na prostotu i kič. Zato mi danas našim sugrađanima poklanjamo koncert violinistkinje Milene Levajac uz nastup plesača - rekao je Marko Bastać, nosilac liste “Šta radite bre” na gradskim izborima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.