ANTIĆ U ULOZI KOŠARKAŠKOG TRENERA: Darko Bajić režiser predizbornog spota ZA SOCIJALISTE
Završen spot Aleksandra Antića pred izbore, Foto: Printscreen/youtube

završen spot

ANTIĆ U ULOZI KOŠARKAŠKOG TRENERA: Darko Bajić režiser predizbornog spota ZA SOCIJALISTE

Manje je poznato i da je Aleksandar Antić u mladosti igrao košarku

Objavljeno:

Naš poznati režiser Darko Bajić je pre nekoliko dana završio snimanje spota Aleksandra Antića za predstojeće izbore u Beogradu. Tema spota je košarka, a kandidat SPS-a za gradonačelnika je u ulozi trenera košarkaškog tima, koji u poslednjim sekundama preokreće rezultat i odnosi pobedu.

Za ovu filmsku priču, smeštenu u kratak promotivni spot, izbor Darka Bajića za reditelja deluje logično, imajući u vidu da je sport, a posebno košarka, obeležio njegove poslednje filmske i TV hitove, ostvarenje “Bićemo prvaci sveta”. Uz to, manje je poznato i da je Aleksandar Antić u mladosti igrao košarku, tako da su se dvojica glavnih aktera lako našli oko zajedničke emocije prema omiljenom sportu.

Za razliku od nekih velikih i razvijenih zemalja, angažovanje poznatih filmskih reditelja u kampanjama nije u Srbiji čest slučaj. Otuda se pojavljivanje Darka Bajića u ulozi reditelja kratke promotivne forme s pravom očekuje sa nestrpljenjem.

U Antićevom štabu kažu da do kraja kampanje planiraju još neka iznenađenja, koja nisu bila uobičajena u dosadašnjim predizbornim kampanjama, kao što je bio slučaj sa uspešnim sastankom Antića sa gradonačelnikom Istanbula.

Podsećamo, Darko Bajić jedan je od najcenjenijih domaćih filmskih i televizijskih reditelja, a pamtimo ga po ostvarenjima “Sivi dom”, “Balkanska pravila”, “Početni udarac”, “Crni bombarder”, “Zaboravljeni”, “Rat uživo” i drugim. Profesor je na beogradskom FDU, a i sam rekreativno igra košarku sa prijateljima.

Antić i Palma: Dosledni smo

Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste „Ivica Dačić SPS - JS Dragan Marković Palma“, prisustvovao obeležavanju slave koalicionog partnera Jedinstvene Srbija. „Uveren sam da će upravo zbog doslednosti koja krasi našu listu i zbog izuzetnih kandidata koji je čine, građani Beograda prepoznati kvalitet i potencijal našeg programa“ poručio je Aleksandar Antić.

Bonus video:

Provozali smo se kroz Gomilice, najbogatije gastarbajtersko selo u Srbiji

(Espreso.co.rs/blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.