SDP Srbije organizovao turnir stranaka u malom fudbalu
Rasim Ljajić vodi zanimljivu kampanju, Foto: Beta

barajevo

SDP Srbije organizovao turnir stranaka u malom fudbalu

Turnir je sa tribina propratio i predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić

Objavljeno:

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Srbije - Barajevo je, u okviru predizbornih aktivnosti, organizovao u tom mestu međustranački turnir u malom fudbalu.

Na turniru je učestvovalo šest ekipa, a neke od mečeva sudio je Nebojša Rabrenović, doskorašnji internacionalni FIFA sudija.

Turnir je sa tribina propratio i predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, najuzbudljivi deo turnira, bila je finalna utakmica između ekipa gradskog odbora SDP Srbije i Odbora Samostalnog DSS-a iz Barajeva. Pehar je otišao u ruke ekipi Gradskog odbora SDP Srbije. Rezultat je u regularnom toku bio 1:1, a utakmica je posle izvođenja penala završena rezultatom 5:4.

- Ideja nam je da, u žiži kampanje, sa ovog turnira pošaljemo poruku da fer i poštenu igru sa sportskih terena preselimo i na politički - rekao je Radiša Đorđević predsednik OO SDPS Barajevo.

SDP Srbije je u ovoj kampanji organizovala niz sportskih događaja, kao i poseta različitim klubovima. Pomaganjem malim amaterskim klubovima žele da pomognu njihovu afirmaciju, ali i da skrenu pažnju na značaj ulaganja u sport, poručuju iz SDPS.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.