ĐORĐEVIĆ: Briga o najstarijima prioritet SNS, radićemo marljivo da bude dobro svima
Zoran Đorđević je aktivan u kampanji, Foto: Beta Miloš Miškov

ministar u kampanji

ĐORĐEVIĆ: Briga o najstarijima prioritet SNS, radićemo marljivo da bude dobro svima

- Penzioneri su najzaslužniji za sve što je u Beogradu i Srbiji izgrađeno, upravo zato je za SNS briga o vama najvažnija - rekao je Đorđević

Objavljeno: 02:27h

Zoran Đorđević, član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) razgovarao je sa najstarijim sugrađanima na Zvezdari, gde je izrazio veliku zahvalnost za njihovo razumevanje i dodao da odgovorna država kakva je Srbija nikada neće zaboraviti na svoje penzionere.

- U ime Vlade Republike Srbije mogu da obećam da ćemo marljivo raditi, da bude dobro svim građanima, ali nikada nećemo da zaboravimo na vas penzionere. Penzioneri su najzaslužniji za sve što je u Beogradu i Srbiji izgrađeno, upravo zato je za SNS briga o vama najvažnija - rekao je Đorđević.

On se osvrnuo na rezultate gradske vlasti i dodao da su ti rezultati dokaz da Srpska napredna stranka nije davala prazna obećanja, nego je radila za svoje građane i ulagala u svoj grad - zato što volimo Beograd.

Đorđević je razgovarao i sa najstarijim sugrađanima na opštini Palilula i poručio da je briga o najstarijima prioritet Srpske napredne stranke, jer su oni najzaslužniji za sve što je izgrađeno u Beogradu i Srbiji.

- Iako ste najviše bili pogođeni reformama koje smo sproveli, pokazali ste veliko razumevanje i mi to poštujemo. Država i grad će se truditi da vam se, odgovornim radom kao i do sada, na svaki mogući način oduži. Hoćemo da vam omogućimo normalan život, da vam poboljšamo materijalni položaj i stvorimo uslove da budete zadovoljni svojim životom. Kao što je predsednik Aleksandar Vučić najavio, i u ovoj godini možete očekivati povećanje penzija, koje smo obezbedili iz realnih izvora, a ne iz kredita i zaduživanja, kao što su to radili neki pre nas. Sada imamo zdravu ekonomiju, a samim tim i izvesno bolju budućnost - rekao je Đorđević.

Funkcioner SNS je, kako je saopšteno, naveo da je cilj da se u narednom periodu otvori što više klubova za penzionere i obezbede drugi sadržaji, kako bi naši najstariji sugrađani na najkvalitetniji način provodili vreme.

- Država je izdvojila 204 miliona dinara za subvencionisanje privatnih domova za stare i na taj način smanjila broj onih koji su trenutno na listi čekanja - kazao je Ðorđević, ističući da je u planu i izrada penzionih kartica, po uzoru na Senior kartice u Beogradu, koje će penzionerima pružati određene pogodnosti u celoj Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.