Jeremić: Glasajte slobodno 4. marta!
Foto: Zorana Jevtić, Miloš Miškov

kampanja u jeku

Jeremić: Glasajte slobodno 4. marta!

Najstrože će biti kažnjeni svi koji zastrašuju građane i vrše pritisak na njih da glasaju za SNS

Objavljeno: 16:43h

Predsednik Narodne stranke, koja je deo liste " Dragan Đilas Beograd odlučuje, a ljudi pobeđuju" Vuk Jeremić izjavio je danas da je kampanja te partije "Zalupi vrata SNS-u" podigla svest građana i pozvao birače da 4. marta na beogradskim izborima glasaju slobodno i odbiju aktiviste Srpske napredne stranke koji ih uznemiravaju na kućnim adresama i traže im potpise, jer na to nemaju nikakvo zakonsko pravo.

On je na televiziji Naša rekao da će, ako Narodna stranka dođe na vlast, svi odgovorni za izborne neregularnosti biti krivično gonjeni i najstrože kažnjeni, kao i da ta stranka "pažljivo beleži sve nepravilnosti".

"Najstrože će biti kažnjeni svi koji zastrašuju građane i vrše pritisak na njih da glasaju za SNS.

Narodna stranka je formirala pravni tim eminentnih advokata i pravnih stručnjaka koji je spreman da pruži pomoć svima koje uznemiravaju aktivisti SNS", rekao je Jeremić televiziji Naša.

Jeremić je dodao da povećana agresija SNS, medijska blokada i nepravilnosti u biračkim spiskovima govore o "nervozi vlasti", kojoj prava istraživanja javnog mnjenja pokazuju da stvari ne idu u dobrom smeru po režim.

Presednik Odbora Narodne stranke za pravosuđe i kandidat za odbornika Borivoje Borović rekao je da će buduća gradska vlast posebnu pažnju obratiti na Gradski centar za socijalni rad, zbog čijih propusta "mnoge majke ostaju bez starateljstva nad decom, jer dokazano nasilni očevi korumpiraju službenike".

"Imam pet slučajeva u kojima su majke izgubile starateljstvo nad decom - isti sudija, isti advokat, isti veštaci koji daju lažne nalaze. Posebno ćemo voditi računa ko će biti direktor Gradskog centra za socijalni rad koji vrši nadzor nad osnovnim centrima", rekao je Borović.

On je dodao da će biti preispitan rad Fonda za gradsko građevinsko zemljište zbog stalnih adaptacija i često nepotrebnih radova.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.